De verhaallijn van True Detective

In True Detective zie je allerlei politie onderzoeken die de geheime dingen van de mensen die erbij betrokken zijn laten zien, zowel de goede als slechte dingen. In het eerste seizoen van de serie volg je detectives Rust Cohle en Martin Hart terwijl ze 17 jaar lang proberen om een persoon te vinden die een vreemde misdaad heeft gepleegd in Louisiana in het jaar 1995. In het tweede seizoen gaat het over de vreemde vermissing van een stadsmanager die een belangrijk plan overhoop haalt. Tijdens het onderzoeken worden drie verschillende agenten erbij betrokken.

Check hieronder de trailer van de serie True Detective’:

 

De serie is op HBO Max te bekijken

True Detective is een serie waarin politieonderzoeken geheimen van mensen weten te ontrafelen, zowel persoonlijk als werkgerelateerd. De serie begon zijn eerste seizoen in 2014 en is alleen te zien op HBO Max. Het vierde seizoen komt op 15 januari 2024 uit op HBO Max, waardoor de kijkers er weer van kunnen genieten.

IMDb en Rotten Tomatoes en HBO Max kijkers

De serie True Detective heeft niet alleen heel veel harten van de kijkers veroverd, maar heeft ook veel indruk achtergelaten bij de kenners van IMDb en Rotten Tomatoes. IMDb beoordeelt de serie met een mooie 8.9 van de 10 sterren, wat laat zien dat de serie erg goed is. Niet alleen IMDb geeft deze serie een goede score, maar ook Rotten Tomatoes is positief. Daar krijgt de serie 80% van de 100% op de Tomatometer.

Ook op social media gaat deze serie door het dak heen en hebben we wat reacties geselecteerd van allerlei positieve reacties van HBO Max kijkers op X (voorheen beter bekend als Twitter):