Waar gaat How to Rob a Bank over?

How to Rob a Bank is een documentaire van regisseurs Stephen Robert Morse en Seth Porges. Netflix beschrijft deze docu als “meeslepend, speurwerk” en “waargebeurde misdaden”.

De documentaire vertelt het spannende verhaal van een charmante rebel uit Seattle die in de jaren 90 een ongekend aantal bankovervallen pleegt. Hij opereert met de flair van een filmheld en weet daarmee zowel de politie als het publiek te fascineren. De docu geeft een diepgaand kijkje in zijn leven, zijn methoden en de impact van zijn daden. Deze mix van spanning én realiteit maakt de documentaire tot een extreem boeiende kijkervaring voor liefhebbers van het genre waargebeurde misdaadverhalen.

Bekijk hier de trailer van How to Rob A Bank:

Goede recensies op IMDb en Rotten Tomatoes

Op Rotten Tomatoes scoort de docufilm uitstekende cijfers met een volle 100% op de Tomatometer en een 86% Audience Score. Op IMDb staat de film op een redelijk 6,7 na meer dan 800 stemmen.

Ook fans op X/Twitter zijn laaiend enthousiast over deze gloednieuwe docuserie! Check hier wat voorbeelden:

tweet

tweet

tweet

Nu op Netflix

Wil je How to Rob a Bank zelf zien? De docufilm is nu te vinden op Netflix. Mis deze meeslepende en waargebeurde misdaad niet en ontdek waarom iedereen erover praat! Een verhaal dat zo spannend is dat het rechtstreeks uit een actiefilm lijkt te komen, nu beschikbaar op Netflix.