Ella Martine ging voor het eerst op kamers

Ella Martine is een 23-jarige zangeres, geboren in Portland, Oregon in de Verenigde Staten. Toen ze 18 jaar was, ging ze voor het eerst op kamers en met volle trots stuurde ze foto’s van haar nieuwe studentenkamer naar haar moeder. Waar Ella’s moeder dan weer niet op zat te wachten, was de onverwachte informatie die de foto per ongeluk met zich mee droeg. Op de gestuurde foto was het bed van Ella te zien, helemaal mooi opgemaakt en gedecoreerd. Maar aan het hoofdbord van het bed zat alleen wat vastgemaakt:

Ella Martine kamer

Als je goed kijkt, zie je boven de kussens wat aan het hoofdeinde zitten. Het zijn metalen handboeien die daar vast niet als decoratie hangen. Ella realiseerde zich niet dat de handboeien nog vast zaten en helaas is het haar moeder ook niet ontgaan.

Ella Martine gesprek met moeder

Super gênant dat net je moeder dit dan weer te zien krijgt. De reactie van de moeder is dan ook geheel gepast, maar waarschijnlijk had Ella toch gewoon gehoopt dat haar moeder het niet gezien had. Gelukkig gelukkig konden ze er samen om lachen en erg stoer van Ella dat ze dit verhaal zelf op Twitter gedeeld heeft.

Ella heeft het incident achter zich gelaten

Als je zoiets grappigs (en uitermate gênants) meemaakt, moet je jezelf er gewoon overheen zetten. En dat is precies wat Ella gedaan heeft. Inmiddels is ze 23 jaar en zeer actief in de wereld van muziek. Ze zette in 2016 voor het eerst een zelfgemaakt nummer op SoundCloud en kreeg meteen al veel aandacht.

Inmiddels heeft Ella al een aantal singles uitgebracht op onder andere Spotify en is net haar eerste EP uitgekomen, genaamd When The Dust Settles. Ze is op dit moment woonachtig in Nashville en zal vast met nog veel meer muziek komen. Hieronder zie je nog een paar foto’s van de Instagram-pagina van Ella:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ella martine 🖤 (@ella.martine)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ella martine 🖤 (@ella.martine)