Voormalig model Troy Casey

Troy, die uit Arizona komt, heeft eerder gemodelleerd voor Versace en is nu een Life Coach en Healer. Hij denkt dat onder andere zijn dagelijkse plas-drinkpraktijk hebben gezorgd voor zijn imposante lichaamsbouw. Hij is 55 jaar en drinkt al 17 jaar zijn eigen urine.

Vroeger feestte het voormalig model een heleboel tijdens zijn modellencarriére. Troy is niet altijd zo fit geweest zoals nu. Hij kreeg van het feesten een opgeblazen gevoel en werd vaak afgewezen voor verschillende shoots. Dit opgeblazen gevoel bracht hem op het pad van voeding en natuurlijke en oude geneeswijzen en hij raakte in 2004 geïnteresseerd in urinetherapie – ook wel ‘Shivambu’ genoemd in de Ayurvedische geneeskunde.

“Het aanbrengen van oude urine is de fontein van de jeugd en oude urineklysma’s zijn een van de manieren waarop ik mijn maag zo plat heb gekregen.” vertelt Troy Casey

De dag beginnen met het drinken van je eigen urine

Troy Casey drinkt elke ochtend zijn eigen urine. Hij dronk voor het eerst zijn eigen plas toen hij tijdens een lange autorit geen zin had om te stoppen. Hij beweert dat het gevoel van het proeven van zijn plas ‘elektrisch’ was.

“De eerste keer dat ik mijn eigen urine probeerde, reed ik vanuit San Francisco vanuit Los Angeles. Het is een lange rit van vijf uur. Ik wilde niet stoppen om te plassen, dus plast ik in een kopje en dronk het op en ik was zo van hey dat is niet zo erg! Mijn eigen urine drinken, het was niet zo erg als de mentale barrière in mijn eigen geest. De elektriciteit was zo direct en subtiel – ik voelde een koele buzz. Intuïtief voelde het gewoon goed. Ik dronk mijn urine een tijdje af en toe.” aldus Casey.

dieet eigen urine

Vanaf dat moment begon Troy andere manieren te verkennen om zijn eigen plas op te nemen, waaronder een week lang urine-vasten, het plaatsen van oude urine-klysma’s in zijn rectum en zijn eigen plas topisch aanbrengen. Het voormalig model drinkt dus al 17 jaar zijn eigen urine, ziet er superfit uit en verkeert in topvorm.

Toch liever je sixpack krijgen door een goede work-out? Check dan hoelang je moet planken voor resultaat.