Een trolley speaker is nu te koop bij de Action

Of je nou iets te vieren hebt of gewoon een beetje sfeer wilt creëren, muziek mag niet ontbreken. De Action staat bekend om lage prijzen en dat is ook nu weer het geval, want deze trolley speaker met led-verlichting kun je voor een zacht prijsje bestellen in de webshop van de Action.

De speaker is 26,4 centimeter breed, 43 centimeter hoog – de uittrekbare handgreep niet meegeteld – en 21 centimeter dik. Klein is hij dus zeker niet. Toch is de luidspreker wel makkelijke mee te nemen, want hij weegt maar 2,8 kilo en doordat er wieltjes onder zitten, trek je hem zo achter je aan. De batterij gaat zo’n vier uur mee en is gewoon weer op te laden met een USB-kabel.

Hoe je muziek ook opgeslagen staat, met dit apparaat heb je meer dan genoeg mogelijkheden. Zoals de meeste moderne luidsprekers heeft de speaker een Bluetooth aansluiting, maar je kunt ook gewoon old school je muziek via de AUX kabel  afspelen. Staat je muziek op een SD-kaart of USB-stick? Ook geen probleem en het voordeel is dan dat je je telefoon gewoon in je zak kunt laten en geen rekening hoeft te houden hoe ver je van de speaker bent. Geen van alle bij de hand? De trolley speaker ontvangt ook gewoon FM-radio. Alle aansluitingen en knoppen die nodig zijn voor de bediening zitten aan de bovenkant.

Als je een themafeestje geeft waar die ene persoon verkleed als artiest vindt dat hij echt even moet laten horen hoe goed hij kan zingen, dan zit je met de speaker ook goed. Er wordt namelijk een microfoon bijgeleverd voor de liefhebber van karaoke. Liever een instrument bespelen dan je zangkunsten laten horen? Je kunt de luidspreker ook gebruiken als versterker voor bijvoorbeeld je elektrische gitaar, die je gewoon op de microfoon-ingang aansluit.

microfoon-denver-speaker

Wat kost de speaker?

Action verkoopt de Denver trolley speaker momenteel voor €39,95. Daar komt wel nog een paar euro bezorgkosten bij, want de luidspreker is alleen online te koop. Bij de Action om de hoek zul je hem dus niet vinden.