Reizen met de trein naar het zuiden van Frankrijk

Aankomende zomer kan jij tussen 6 juli en 24 augustus met de trein naar het zonnige Zuid-Frankrijk. Geen gedoe met inchecken of douanes, maar een ontspannen en milieuvriendelijke reis naar de mooiste plekken.

Met de Eurostar Sun bereik je in slechts zeven uur de zuidelijke pracht van Frankrijk. Vanuit Amsterdam, Schiphol en Rotterdam vertrekken treinen rechtstreeks naar Valence, waar je na een reis van zo’n zes uur aankomt. Ben je komende zomer liever in Avignon, Aix-En-Provence of Marseille? Ook daar ben je in zeven uur met de Eurostar Sun. Voor iedere Frankrijk liefhebber is er wel iets moois te ontdekken.

Lekker wijnen op het terras of cultuur snuiven?

Er zijn eindloos veel activiteiten die je kunt doen in het zuiden van Frankrijk. Of je nu wilt genieten van historisch erfgoed in Avignon, een spelletje jeu de boules wilt spelen in Aix-en-Provence, of wilt proeven van de beste wijnen uit de noordelijke Rhône. Ben je een echte actieveling, dan zal je tijdens je vakantie gerust wat wielrenners spotten tijdens hun zuidelijke etappes van de Tour de France.

Verschillende reisopties en prijzen

Met Eurostar Sun reis je comfortabel en zonder gedoe. Geen bagagebeperkingen of stressvolle autoritten, maar ontspannen genieten van de route. Er zijn verschillende tarieven beschikbaar en de luxe paarden onder ons hoeven zich niet druk te maken. Met de Premium-tickets kun je genieten van een ontbijt tijdens de heenreis en op de terugreis van een diner. Als je de beentjes wilt strekken of nog een drankje wilt doen, kan je terecht in het Eurostar Café.

Je kunt ook kiezen voor het Standard-tarief. Dat is een stuk voordeliger dan het Premium ticket. Vanaf 49 euro heb je al een enkele reis naar de prachtige dorpen van het zuiden. De prijs voor een Comfort-ticket start bij € 105 voor een enkele reis, maar dan heb je wel extra ruimte en toegang tot de verschillende Eurostar-diensten. En als je ultiem wil genieten, dan betaal je voor een Premium-ticket ongeveer 124 euro voor een enkele reis. Daarbij krijg je een maaltijd, een welkomstdrankje dat op je plek wordt geserveerd, gratis toegang tot de lounge en nog veel meer.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek deze zomer gemakkelijk de zonnige kant van met de trein Frankrijk. Ben je op zoek naar een accommodatie voor jou of wellicht je vrienden? Dan hebben we een betaalbare villa in het zuiden van Frankrijk. Perfect voor je volgende vakantie.