Deze betaalbare villa ligt in Sainte Maxime in het zuiden van Frankrijk. Doordat de villa groot genoeg is voor acht personen en over een zwembad beschikt is het een geschikte accommodatie voor jou en je vrienden. De locatie van de villa is top! Op 500 meter van je verblijf heb je een heerlijk strand, waar je kan genieten van een lekker stranddagje. Maar je hoeft het huis niet uit om te kunnen genieten, want je hebt je eigen tuin, zwembad en terras. Daarnaast is er genoeg plek op het terrein om je auto te parkeren, dus je kan lekker vanuit ons eigen land touren de naar eindbestemming.

Rondleiding door de villa

Voordat je wilt boeken, geven wij je een rondleiding door het verblijf. In de villa zijn vier slaapkamers te vinden, waarvan er drie zijn met een tweepersoonsbed. Maak je niet druk, je hoeft niet te vechten voor een badkamer, want er zijn er twee die jullie kunnen gebruiken. Daarnaast kan je lekker koken en de vieze borden kan je gewoon in de vaatwasser doen. Ideaal.

grote villa huren met vrienden zuid frankrijk

Voor verse broodje kun je naar de bakker en naar de supermarkt om de boodschappen te doen. Deze liggen in de buurt van de villa. Als je geen zin hebt om te koken, dan is dat ook geen probleem. In de omgeving zijn er een aantal restaurants waar jullie lekker plaats kunnen nemen. Heb je zin om de bennen te strekken? Op 15 kilometer is er een wandelgebied Massif des Maures. Het is een fantastische omgeving, dus het hebben van een auto is het zeker waard.

Deze prachtige villa kost ongeveer 350 euro per nacht. Als je die kosten deelt met je vrienden, kost het slechts 43,75 euro per persoon per nacht. Bekijk hieronder een aantal foto’s van de Franse villa (te vinden op de website van Vipio):

vakantievilla frankrijk

villa huren in frankrijk

 

Ben je toch liever in Nederland? Dan bezorgt deze strandvilla jou een topvakantie in eigen land.