Draadloze schroevendraaier voor elke klus

De FERM accu-schroevendraaier van de Action is de perfecte metgezel voor allerlei klussen in en rondom het huis. Of je nu een plank wil monteren, een schilderij wil ophangen of een meubelstuk wil demonteren, deze handige tool staat altijd voor je klaar. Het beste van alles is dat het draadloos is, net als een gewone schroevendraaier, maar dan met nog minder moeite van jouw kant.

Het gadgetje wordt geleverd inclusief 5 bits, zodat je meteen aan de slag kunt met diverse soorten schroeven. Daarnaast biedt het apparaat 3 koppelsnelheden, waardoor je de kracht kunt aanpassen aan de taak die voor je ligt. Met een handige opbergdoos blijven alle onderdelen netjes georganiseerd en binnen handbereik.

Erg eenvoudig opladen via USB-type C

Geen gedoe met aparte opladers of batterijen, het ding kan eenvoudig worden opgeladen via USB-type C. Hierdoor ben je altijd klaar voor actie wanneer dat nodig is. Daarnaast is de schroevendraaier voorzien van werkverlichting, waardoor je zelfs in donkere hoekjes en krappe ruimtes nauwkeurig kunt werken.

action schroevendraaier

Het aantal slagen per minuut van het speeltje bedraagt 250 bpm, waardoor je snel en efficiënt kunt werken. Met een erg comfortabele van rubber gemaakte grip ligt de schroevendraaier stevig, fijn en bovendien comfortabel in de hand, waardoor vermoeidheid in de hand en pols wordt verminderd tijdens langdurig gebruik. En met een voltage van 4 Volt biedt deze schroevendraaier voldoende kracht om verschillende klussen zonder enige vorm van moeite aan te pakken.

Met al deze handige functies en een prijskaartje van slechts € 9,77, is de FERM accu-schroevendraaier een absolute must-have voor elke klusser. Dus waar wacht je nog op? Haal de jouwe vandaag nog online bij Action en maak klussen voortaan een fluitje van een cent!

Deze FERM accu-schroevendraaier is nu uitsluitend in de filialen te koop voor een bedrag van slechts Є9,77.