Zac Efron is een beestachtig gespierde worstelaar in The Iron Claw

In een recente Instagram-post deelde Zac Efron enkele foto’s waarop hij te zien is in zijn worsteloutfit die hij droeg in de film The Iron Claw. Wat dit inhoudt? Niet veel, namelijk een kleine gouden slip. In het bijschrift van het bericht benadrukte de acteur zijn bewondering en respect voor de wereld van professioneel worstelen.

Zac Efron gespierd film worstelen
Via instagram @zacefron

Hij schreef het volgende: “I have so much admiration and respect for the world of Professional Wrestling and to the sacrifice and dedication of the athletes…These guys tour for MONTHS putting their bodies on the line everyday to perform. Was an honor to step into the ring and learn from one of the best @chavoguerrerojr”.

De acteur en zijn toewijding

Zac Efrons toewijding aan het vertolken van zijn personage gaat verder dan alleen fysieke transformatie. Hij wilde ook begrijpen hoe worstelaars zich voelen tijdens hun gevechten en heeft daarom intensief getraind om al zijn eigen stunts uit te kunnen voeren in deze film. De Instagram-post van Efron is niet alleen bedoeld als een showcase van zijn gespierde lichaam, maar vooral als een eerbetoon aan alle echte worstelaars die hem hebben geïnspireerd tijdens het maken van The Iron Claw.

The Iron Claw zal vanaf 15 februari 2024 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Dat de verwachtingen hooggespannen zijn, dat moge duidelijk zijn. Op het moment van schrijven heeft de film een 8.1 / 10 sterren op IMDb. Ook Rotten Tomatoes beoordeelt The Iron Claw goed: een 88% Tomatometer en een 94% Audience Score.

Bekijk hieronder de trailer van The Iron Claw: