Luxe waterkoker van de Action

Deze handige waterkoker is er eentje waar de theeliefhebbers onder ons van gaan watertanden. Niet alleen beschikt deze gadget voor in de keuken over maar liefst vijf verschillende temperatuurstanden, er is meer. Zo heeft de waterkoker ook nog eens over een warmhoudfunctie en een prachtig snoerloos design dat luxe uitstraalt.

Met deze luxe waterkoker kan je uiteraard supersnel water warm maken (daar is ie natuurlijk voor bedoeld), maar daarnaast zit er ook nog eens een theezeef bij. Dit is ideaal voor als je fan bent van losse thee. Aangezien de waterkoker draadloos is, kan jij hem gewoon naast je op tafel zetten. Zo kan je jezelf voorzien van een warm kopje thee zonder steeds weer naar de keuken te hoeven lopen. Handig toch?

luxe waterkoker action

Omdat je ook nog eens kan kiezen uit maar liefst vijf verschillende temperatuurstanden, hoef je niet eerst te wachten tot je thee is afgekoeld omdat het water nog te heet is. Dit kan je nu zelf gemakkelijk van tevoren voor het koken van het water instellen. Deze handige waterkoker is sinds 16 januari 2024 verkrijgbaar op de webshop van de Action.