Speciaal voor de late kerst-inkopers, de 24/7 Give Shop

Kerst wordt door velen van ons gevierd, iedereen komt samen voor de gezelligheid en natuurlijk om de liefde voor elkaar te delen. Vaak gaat dit gepaard met het geven van cadeautjes, maar dit wordt soms nog wel eens vergeten. Misschien om dat je druk bent of gewoon omdat je er niet aan hebt gedacht. Speciaal daarvoor heeft America Today op 12 december een 24/7 Give Shop geopend, twee weken lang.

24/7 Give Shop

IMG_3990 IMG_3905

Het modemerk heeft hiervoor een tramhalte bij Magna Plaza omgetoverd tot een ware Give Shop. Hier kun je bijzondere gifts scoren voor onder de kerstboom. De Give Shop biedt je de mogelijkheid om cadeaus ‘uit de muur’ te halen. Denk aan een late night snack die je normaal uit de muur haalt, maar dan met cadeaus.

Cadeaus met een leuke gedachte

America Today vindt dat het bij het geven van een cadeautje om meer gaat dan enkel een cadeau zelf. Het modemerk biedt cadeaus die symbool staan voor een ervaring en een gedachte. Zo geef je de ontvanger een cadeau waar herinneringen mee gemaakt kunnen worden. Geven betekent namelijk veel meer wanneer je de gedachte erachter erbij optelt. Denk bijvoorbeeld aan een beerpong set. Dit koop je niet alleen omdat het leuk is om te geven, maar omdat het garant staat voor een avond met je vrienden om nooit te vergeten.

 

24/7 Give Shop America Today MAN MAN

Bocershort Thomas

America Today €19,99 Shop nu
24/7 Give Shop America Today MAN MAN

Scott and Lawson Grooming

America Today €9,99 Shop nu
24/7 Give Shop America Today MAN MAN

Beertap Bottleopener

America Today €9,99 Shop nu

Uit de 24/7 one-stop Give Shop zijn diverse cadeautjes te halen, die voor bijna iedereen geschikt zijn. Vanaf woensdag 12 december kun je uit de bijzondere, en tevens de eerste 24/7 cadeauwinkel in Nederland, een 6-tal cadeautjes kopen. Zoals een beerpongset, een hip flask, sokken voor hem en/of haar, een boxershort of een mok. Mocht je cadeautje nou niet meer aanwezig zijn in de muur omdat deze nog niet is aangevuld, dan kan het product ook tijdens openingstijden gekocht worden bij het filiaal in de Magna Plaza en online. Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke cadeaus te vinden bij America Today! Zowel voor mannen als voor vrouwen is er online ook nog een ruim aanbod te vinden.

24/7 Give Shop America Today MAN MAN

Must Avant Beanie

America Today €17,99 Shop nu
24/7 Give Shop America Today MAN MAN

Eyemask

America Today €5,99 Shop nu
24/7 Give Shop America Today MAN MAN

Gin Pong

America Today €14,99 Shop nu

Natuurlijk kun je met de feestdagen niet met een out-of -bed kapsel aan tafel zitten. Speciaal daarvoor hebben wij drie herenkapsels op een rijtje gezet waardoor je kapsel er weer fris en fruitig uitziet.