Van 2004 tot 2006 zijn er drie seizoenen van de hitserie verschenen. Al tijden werd er gespeculeerd over de film die inspeelt op deze serie. Voor iedereen die eens wilt afwisselen met een ouderwetse western is Deadwood de perfecte kandidaat. Check hier de trailer.

HBO onthult: Deadwood the movie

Voor de fans is het dan eindelijk zover. Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat. Velen dachten dat er een vierde seizoen zou komen van de serie, maar dat was niet het geval. Het was een hele klus om alle castleden bij elkaar te krijgen, maar deze logistieke nachtmerrie eindigde goed. Het script heeft al een hele tijd klaar gelegen, maar is nooit opgepakt. Tot nu. Het abrupte einde van de serie viel niet echt in de smaak bij veel mensen, wellicht dat deze trailer iedereen weer kan enthousiasmeren voor de film die eind mei bij HBO te zien is.

 

HBO is erg lekker aan de weg aan het timmeren in 2019. Deadwood de film is niet het enige waar ze hard aan werken. HBO deelde namelijk laatst ook de gloednieuwe trailer van The Game of Thrones seizoen 8.