De trailer van de Netflix-serie Supacell

Het brein achter deze veelbelovende trailer en show is Rapman, die eerder al indruk maakte met zijn virale YouTube-serie Shiro’s Story en de film Blue Story. Dat laatste project leidde zelfs tot een hoop ophef toen het na een gewelddadig incident uit de bioscopen werd gehaald. Maar dat lijkt Rapman niet te hebben ontmoedigd. Integendeel, hij komt nu met iets heel nieuws: een volledig donkergekleurde cast in een serie waar gewone mensen buitengewone krachten krijgen.

In de trailer van Supacell zien we een groep mensen uit South London die plotseling superkrachten ontwikkelen. De vraag die centraal staat: wat zouden wij doen als we ineens superkrachten kregen? Verwacht geen standaard superheldenverhalen, maar eerder hoe echte mensen in het echte leven met zulke krachten zouden omgaan. En laten we eerlijk zijn, dat levert vaak de meest interessante verhalen op.

Bekijk hier de trailer van Supacell:

 

Rapman en zijn ambities

Rapman zei vijf jaar geleden al dat hij ooit een scifì wilde maken: “Stel je voor dat iemand van waar wij vandaan komen krachten krijgt.” En nu is het zover. In een recente tweet benadrukte Netflix UK & Ireland nogmaals hoe bijzonder dit project is: “Van bus tot scherm. Van South London naar de wereld.”

Het mooie aan Supacell is dat het niet alleen gaat om de superkrachten. Rapman benadrukt: “Ik maakte Supacell om gewone mensen te laten zien die buitengewone dingen doen voor de mensen van wie ze houden. Van South London naar de wereld.”

Deze serie is duidelijk een must-watch voor iedereen die houdt van een goede mix van actie, drama en een flinke scheut realiteit. Zet 27 juni dus maar alvast in je agenda, want dan verschijnt Supacell op Netflix. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!