Anonieme miljardairs in 6 Underground

Met iemand die “6 feet underground” is, wordt in Amerika iemand bedoeld die dood en begraven is. Dat geldt maar half voor de hoofdpersonen in de nieuwe film 6 Underground. Alle zes zijn zij miljardair en laten zij zich doodverklaren. Op die manier kunnen zij ontraceerbaar door het leven. Om onzichtbaar te blijven gebruiken ze ook geen namen meer, maar enkel getallen om elkaar aan te duiden. Hun anonimiteit stelt de miljardairs in staat om het recht in eigen handen te nemen en een groep criminelen aan te pakken. Een besluit dat, afgaand op de trailer, een heleboel actie tot gevolg heeft.

De bekendste van de groep acteurs en actrices die we gaan terugzien in de film is Ryan Reynolds. Reynolds zagen we eerder al in actiefilms als Deadpool en The Hitman’s Bodyguard. Ook Dave Franco, broertje van James Franco, speelt in de film. De actiefilm wordt geregisseerd door Michael Bay. Hem kennen we al van eerdere actiefilms, zoals de Transformers.

Extreme actiescènes in de trailer

In de trailer zien we hoe de ene na de andere actiescène zichzelf opvolgt: bomexplosies, executies in een woestijn, autoachtervolgingen en snipers die een wolkenkrabber onder schot houden zijn slechts een tipje van de ijsberg. Kijk de trailer en beoordeel zelf.

Mocht je net als ons zijn geïntrigeerd door het plot en nieuwsgierig naar alle actiescènes? Dan moeten we helaas je geduld nog even op de proef stellen. De trailer is wellicht uitgekomen, maar de film zelf kunnen we pas in december verwachten. Het is dan wel een vervroegd kerstcadeautje, want 6 Underground staat op de planning voor 13 december.

header 6 underground