Gokken op voetbalwedstrijden

Jack dacht dit weekend een leuke ‘funbet’ te zetten. Wie doet het niet? Een sport bet met een flinke lijst weddenschappen voor slechts een euro inzet. Mocht de bet ooit goed gaan, dan is het flink verdienen. Jack legde tegen zijn favoriete club Manchester United, die na enige tijd ook op achterstand kwamen tegen Crystal Palace. Echter was Jack ervan overtuigd dat zijn club nog ging scoren, gezien het spelbeeld. Dus op het moment dat hij een ‘cash out’ kreeg aangeboden van ongeveer 200 pond, greep hij die direct. Een lekkere winst als je slechts 1 euro inlegt zou je denken.

Cash out

Toch bleek deze cash out de 22-jarig Jack nog flinke hoofdpijn te bezorgen. United scoorde inderdaad de gelijkmaker, waardoor hij in eerste instantie blij was met zijn ‘cash out’. Maar vervolgens kreeg Manchester United alsnog een goal tegen. Een drama, voor Jack.

De 7 gekozen wedstrijden van Jack waren allemaal juist en zouden hem 98.513,41 pond opleveren. Dit is zo’n 108.000 euro. Huilen met de pet op, dat kun je wel zeggen.

sportbet

Dus mocht jouw betje niet helemaal uitpakken zoals je graag zou willen, denk dan nog even aan deze jongen.