Wie is Emily Ratajkowski?

Het Engelse model Emily Ratajkowski, geboren in Londen, heeft zich de afgelopen jaren behoorlijk in de schijnwerpers weten te werken (en zich hiermee erg populair gemaakt onder mannen). Ze heeft zich inmiddels ontwikkeld tot één van de meest herkenbare gezichten in de modellenwereld. Met bijna tegen de 30 miljoen(!) volgers op Instagram weet ze altijd de aandacht te trekken met haar eigen stijl en opvallend mooie verschijning. Maar Ratajkowski is meer dan alleen een model, zo heeft ze ook ambities als acteur.

In 2014 leek haar acteercarrière naar torenhoge hoogtes te gaan toen ze een bijrol kreeg in de film Gone Girl naast grote namen als Ben Affleck en Rosamund Pike. Toch besloot ze het acteren op een laag pitje te zetten.

Ondanks haar terugtrekking uit de acteerwereld, heeft Emily af en toe nog acteerkansen aangepakt. Zo verscheen ze in 2023 in een aflevering van History of the World: Part II als Mary, en we kunnen deze beeldige dame ook nog eens binnenkort zien in de miniserie Too Much.

Rustige straat is podium voor dit topmodel

Om haar nieuwste collectie strandkleding te promoten, deelde Emily op Instagram een reeks foto’s onder de titel “CITY KINI!”. De foto’s laten zien hoe ze zelfverzekerd door de stad loopt in een strakke bikini, gecombineerd met een paar sneakers. Met de straat achter haar flink verlaten straalt de schoonheid van deze beauty volop.

De reeks foto’s heeft zoals verwacht veel aandacht getrokken op sociale media, waar fans enthousiast reageren op Emily’s gedurfde keuze en haar zelfverzekerde uitstraling. Wil je de 32-jarige Emily zelf door de stad zien lopen in haar bikini? Bekijk dan de reeks foto’s op haar Instagram.