Netflix en rapper Drake

De oorspronkelijke twee seizoenen van de serie genaamd Top Boy: Summerhouse (die overigens op Netflix staat) worden vervolgd met een nieuw seizoen. Nu moet daarbij vermeld worden dat de serie niet alleen door Netflix verlengd wordt. Er kwam pas echt nieuw leven in de brouwerij door de investering van rapper Drake. De serie sprak hem aan en hij had het zonde gevonden als de serie zou stoppen. De rapper wist door de juiste connecties aan tafel te komen met Netflix en overtuigde de streamingdienst van een nieuw seizoen. De serie scoort maar liefst een 8,4 op recensiesite IMDb en een percentage van 95% op Rotten Tomatoes.

Waar gaat Top Boy over?

Top Boy is een misdaadserie waarin je twee jonge straatjongens volgt genaamd Dushane en Sully. De twee piepjonge gangsters worden gespeeld door Ashley Walters en Kane Brett Robinson, de rest van de cast is overigens ook piepjong. De twee vrienden zijn drugsdealers in een sombere buitenwijk in Oost-Londen. Daar is de sfeer meestal erg grimmig en dat is dan ook te zien in de serie. De tieners om hun heen zijn net als de vrienden hun jeugd kwijtgeraakt aan het snelle geldcircuit in de buitenwijken.

Netflix Top Boy

Meer films en series?

Wij schrijven dagelijks over merkwaardige series, zoals Top Boy. Zo begeleiden we je door de jungle van series en films die je worden aangeboden op zowel Netflix, Disney+ en HBO. Bekijk onze serie-pagina en laat je inspireren door het tofste aanbod aan series. Ben je enkel geïnteresseerd in Netflix? Ook daarvoor hebben wij een speciale Netflix-pagina.

Netflix Top Boy