Iedereen kent onderhand het cliché vrijgezellenfeest wel: strippers, drank en nog meer strippers. En nog extra drank. Dit is niks ergs. Lapdances en drank is best een prima combinatie, maar je kan beter uitpakken. Je kan creatiever zijn. Maak iedere bachelor party onvergetelijk met de volgende activiteiten.

1) Huur een villa

Nee, het is niet goedkoop, maar wanneer je genoeg gasten weet te strikken betaal je waarschijnlijk minder dan een hotelovernachting. Het brengt je terug naar de tijd waarin je met 6 vrienden naar Lloret de Mar ging en de tent op z’n kop zette. Je hoeft met niemand rekening te houden, behalve het huis, en je zit met je beste maten op een onvergetelijke locatie. Nostalgie tot de max.

vrijgezellenfeesten mannen amsterdam

2) Diner op 55 meter hoogte

Zitten in een achtbaanstoel met de gordels om. Hangend aan een kraan kan jij met 21 anderen dineren. Dineren op deze hoogte in de openlucht, met uitzicht op Atomium in Brussel. Of geniet van een goed glas whiskey met je vrienden kijkend op de Jardins des Tuileries in Parijs. Plan het goed, want het zijn tijdelijke projecten. De ervaring die niemand zal vergeten. Check hieronder maar.

3) Organiseer een road trip

Kies een toffe bestemming, een goed stel reisgenoten en genoeg alcoholische versnaperingen. Wellicht niet zo fancy als je bovenstaande, maar o zo tof! Ga de natuur in, organiseer een tof sporttoernooi met een groep vrienden of ga iets extreems doen als bungeejumping of abseilen, ’s avonds gooi je een barbecue aan en drink je speciaalbier met je beste maten.

bachelor party

4) Maak een stad onveilig

Misschien is dit nog wel een van de leukste vrijgezellenfeesten van allemaal. Je kan naar het buitenland gaan om het laatste losbandige weekend te hebben van de bruidegom in spe. Echter is er in ons eigen land ook genoeg aanbod. Zo kan je zelfs hele pakketten van Amsterdamse vrijgezellenfeesten nemen. Zo wordt alles voor jullie verzorgd en laten we eerlijk zijn: dat is iets wat wij mannen toch juist willen?