Miley Cyrus is niet meer weg te denken

Waarschijnlijk hoeven we Miley Cyrus helemaal niet aan je voor te stellen maar toch zetten we een aantal belangrijke zaken voor je op een rijtje. Geboren in Nashville, Tennessee, brak Miley voor het eerst door als fictief popicoon Hannah Montana in de gelijknamige televisieserie op Disney Channel. Als dit alter ego bracht ze in 2006 haar eerste album uit dat geheel in het teken van de tv-serie stond. Het jaar erna kwam ze met het tweede album waarin de tweede cd, Meet Miley Cyrus het eerste officiële Miley album werd.

Haar populariteit groeide ontzettend snel en inmiddels is ze helemaal niet meer weg te denken uit Hollywood. Miley is de dochter van country zanger Billy Ray Cyrus die bij het grote publiek doorbrak met de hit Achy Breaky Heart. Dat ze dus zo’n ontzettend goede zangeres is, heeft ze niet van een vreemde.

 

Zangtalent van haar vader, looks van haar moeder Tish Cyrus

Maar Miley was onze Miley Cyrus niet geweest als ze niet een kopie van haar moeder was geweest. Tish Cyrus is dus de moeder maar ook manager van Miley Cyrus. Ze trouwde in 1993 met Billy Ray Cyrus, maar zijn inmiddels van elkaar gescheiden. Op dit moment heeft Tish een relatie met acteur Dominic Purcell, die je kunt kennen uit de serie Prison Break. Maar wat is er dan zo bijzonder aan Tish?

Nou, ondanks het feit dat ze alweer 55 jaar is en in totaal maar liefst vijf kinderen heeft gekregen, ziet ze er echt nog ontzettend goed uit. Ze plaatst regelmatig prachtige kiekjes op haar Instagram en bij elke foto kun je gewoon niet om haar prachtige verschijning heen. Zie jij ook de gelijkenis tussen moeder en dochter? Zie hieronder een aantal van onze favoriete foto’s (Instagram):

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tish Cyrus (@tishcyrus)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tish Cyrus (@tishcyrus)