Een vrijpartij in de hitte

Als je er nu “nuchter” over nadenkt, is dat verschrikkelijk. In een veel te hete kamer, ga je het nog heter maken. Helemaal bezweet en glibberend in slaap vallen, maar soms kan je er niet zoveel aan doen. Stel dat het voorkomt dat je er allebei veel zin in hebt, maar het is simpelweg te heet. Geloof ons, ook tijdens de hitte kan jij alsnog je slag slaan.

 

1. Gebruik de ouderwetse ventilator

Heel simpel, maar doet z’n werk zeker weten wel! Het is een perfect tijdens een vrijpartij in de hitte. Zorg dat je de ventilator ongeveer op dezelfde hoogte zet als je bed en je zult vanzelf de verkoelende bries over je lichaam voelen. Ondanks dat het een ouderwetse manier is voor verkoeling te zorgen, werkt het nog steeds.

2. Vind een goed standje

In de hitte moet je ook wel een beetje tactisch gaan denken, anders dan kom je natuurlijk nergens. Je kunt zelf ook bedenken dat een standjes zoals missionaris gewoon niet helemaal handig is in deze warmte. Twee van die warme lichamen op elkaar, no thanks. Kies daarom voor een standje zoals doggy style zodat jullie lichamen elkaar op die manier zo min mogelijk hoeven aan te raken. Dat knuffelen tijdens de vrijpartij is iets voor de winter.

3. Ren naar de douche

Dit is wel dé tip voor als jullie samen echt niet tegen de hitte bestemd zijn. Je kunt natuurlijk ook met z’n tweetjes onder een verkoelende douche gaan staan en het daar even figuurlijk wat heter maken. Kun je daarna ook alles van je afwassen mocht je toch iets gezweet hebben of iets dergelijks, dan kunnen jullie weer fris gaan slapen.

4. Experimenteer met ijsklontjes

Eigenlijk is dit warme weer het perfecte excuus om eens te experimenteren. Voor verkoeling kun je gaan experimenteren met ijsklontjes. Het werkt naast verkoeling ook ontzettend stimulerend voor beide partijen. Stimuleer de gevoelige plekjes op het lichaam van je partner met een ijsklontjes. Ondanks de hitte zal het nog een leuke avond worden op die manier.

Is het nou allemaal echt niet genoeg en heb je echt een airco nodig maar hier geen geld voor? Je kunt op een hele goedkope manier zelf een airco maken.