Tips voor online dating

De één is er goed in, de ander heeft nog heel veel te leren: online dating. Hoewel aantrekkingskracht ook te maken heeft met je persoonlijkheid en uiterlijk, kan je wel degelijk de kunsten van online dating onder de knie krijgen. Met de volgende online dating tips kan jij jouw aantrekkingskracht verhogen zodat jij jouw droomvrouw aan de haak kan slaan:

1.  Een aantrekkelijk profiel

Je profiel, een essentieel onderdeel op het gebied van online dating. De vrouw dient natuurlijk getriggerd te worden door jouw profiel, anders gaat het al direct mis. Maak je profiel compleet en aantrekkelijk voor de ander.

Je profiel is je visitekaartje

Er zal naar verschillende dingen worden gekeken bij je profiel, dat is normaal. Je profielfoto, interesses, baan, ga zo maar door. Er zijn talloze tips & tricks om je profiel interessanter te maken voor het andere geslacht. Maar eigenlijk geldt er maar één echte regel: onderscheid je van de menigte.

dating applicatie

Door op te vallen zal een vrouw jou opmerken, en dat is wat je wilt. Hiermee bedoelen we niet het opvallen door een profiel vol met shirtloze sportfoto’s. Nee.

Maak indruk met de punten die jou kenmerken. Vermeld hobby’s waar je trots op bent, straal spontaniteit uit en pak het vooral niet te ingewikkeld aan. Door nog niet alles op tafel te leggen zal ze ook nieuwsgierig zijn naar meer.

2. Toon oprechte interesse in haar

Een les voor veel mannen: indruk maken doe je niet door alleen maar over jezelf te praten en jezelf op te hemelen. Hoe vervelend wij het vinden wanneer vrouwen alleen maar over zichzelf praten, geldt dit natuurlijk andersom ook.

online dating app

Vrouwen houden van een man met wie ze kunnen levelen, een man die een oprecht gesprek kan voeren, een man met een luisterend oor. Bied haar dan ook dit luisterende oor. Stel haar vragen en toon interesse in haar leven. Een gouden tip: vat samen wat ze tegen je zegt en vraag daarop door. Zo laat je blijken dat je écht naar haar luistert en toon je empathie. Ze zal het gevoel krijgen dat jij de man bent die haar begrijpt.

3. De juiste dating app

Je kan dan wel interesse willen tonen in de vrouw van je dromen, maar zonder de juiste dating app ben je nergens. Waar kan jij nou die – in jouw ogen perfecte – vrouw vinden? Iemand die serieus met je is en niet alleen op zoek is naar een avondje plezier. Ben jij al die tijd al doelloos en onserieus aan het swipen? Let dan op:

De dating app genaamd The Inner Circle is een game changer op het gebied van online dating. Het is namelijk een dating app die jou wilt helpen om van je telefoon af te komen en ervoor zorgt dat je zo snel mogelijk mensen in real-life ontmoet.

dating tips mannen

Deze dating app heeft een aantal voordelen die de kans vergroten jouw ideale match te vinden. Allereerst zorgt de app ervoor dat jij alleen maar mensen tegenkomt die jij ook wilt ontmoeten. Nieuwe leden van deze app moeten namelijk door een aanmeldingsprocedure, waarbij ze op meerdere vlakken gecontroleerd worden. Als jij vervolgens de app opent, zie je daardoor singles waar je een goede match mee kunt zijn.

Verder herkent de dating app de populairste hotspots onder de gebruikers. Hierdoor is het mogelijk om jouw favoriete bar, restaurant of andere plek te koppelen aan je account. Vervolgens kan jij zien wie de liefde voor die leuke bar met je deelt. En 1 + 1 = 2, toch? Mochten jullie elkaar interessant vinden, dan is de locatie van de date al bepaald. De gemakkelijke stap van een online chat naar een echte date, iets waar The Inner Circle voor staat.

Last but not least, de exclusieve evenementen. Iets waarmee deze dating app in onze ogen écht het verschil maakt. Deze evenementen zijn exclusief voor leden van de app en variëren van extravagante rooftop feestjes tot gezellige vrijdagmiddagborrels met de lekkerste cocktails. Hoewel het dus een feest voor singles is, zal je er geen wanhopige figuren vinden. Integendeel! Het is een samenkomen van ambitieuze mensen, die er ook nog eens goed uitzien. Klinkt niet slecht, toch?

online dating app the inner circle

4. Wees jezelf

Oké, wij mannen hebben er een handje van om te overdrijven om indruk te maken. En via de smartphone is dit zelfs nog makkelijker dan in real-life. Alleen snijd je jezelf in de vingers wanneer je je beter voordoet dan je bent.

Wanneer jullie het punt bereiken dat het tijd wordt voor een échte date, dan zal ze ongetwijfeld de ‘ware jij’ zien. Opeens ben je een heel andere jongeman dan die leuke gozer van The Inner Circle. Dat wil je natuurlijk niet hebben. Wees vanaf moment één jezelf. Als ze op de ware jou direct afknapt, dan is het sowieso al geen match made in heaven. Maar als ze jou leuk vindt om wie je bent, dan zit er zeker potentie in.

5. Bepaal samen je tempo

Aangezien het gaat om jullie ‘samen’, dien je niet egoïstisch te zijn in de keuzes die je maakt. Je bent op zoek naar een serieuze relatie, niet naar een onenightstand. Behandel de ander dan ook serieus en houd rekening met elkaars gevoelens. Als de tijd rijp is voor de volgende stap in jullie relatie, dan zullen jullie dat beiden wel aan elkaar merken.

Nu is het tijd om de dit alles in praktijk te brengen. Download The Inner Circle hier.