Scheren en wassen

Gezichtsbeharing is één van de makkelijkste en ingrijpendste factoren die bepalend zijn voor je algehele uitstraling. Echter dien jij wel te weten welke baardstijl bij jou past. Ga je voor gladgeschoren, getrimd of laat jij je baard groeien?

Wanneer je een onregelmatige baardgroei hebt en er kale plekken in je baard zitten, zorg dan voor een gladgeschoren look. Maar wanneer je een babyface hebt die je liever wilt verbergen, kan ook een stoppelbaard je goed staan. Zorg er echter dan wel voor dat je het bijhoudt (netjes en bijgesneden) en trim het korter zodra de kale plekken opvallend worden. Vergeet nooit om je gezicht voor en na een scheerbeurt te wassen. Dit reinigt de poriën. Je wilt namelijk geen onrustige huid krijgen nadat jij jouw gezichtshaar hebt gesnoeid.

moeders mooiste MAN MAN

Rimpels

Heren, we kunnen er niet omheen. Rimpels. Op een moment in je leven krijgt elke man ermee te maken. Maar dit betekent niet dat je er niks aan hoeft te doen! Er zijn genoeg middelen die je kan gebruiken om je huid te verzorgen. Dr. John Romano, medisch directeur en plastische chirurg, beweert dat preventie het beste middel is. Door niet te roken en jezelf goed te beschermen tegen de zon kan je het verouderingsproces van je huid vertragen.

Hit the gym

Het is van belang dat jij een gezonde levensstijl hebt. Niet alleen op het gebied van eten en drinken, maar ook op het gebied van beweging. Wanneer jij in shape bent, zal dat een grote impact hebben op je uitstraling. Niet alleen zie je er dan beter uit in je zwembroekje, ook wanneer je meer kleding draagt zullen anderen het opmerken. Kleding zal beter passen en je kan steeds meer spelen met de fit.

moeders mooiste MAN MAN

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken, ook wel ouderdomsvlekken genoemd, komen vooral voor op plekken die het vaakst worden blootgesteld aan de zon. Dit betreft vooral je gezicht, armen en handen. Ben jij gevoelig voor de zon? Zorg dan voor een goede bescherming. Neem niet alleen zonnebrand factor 10 mee, maar zorg ook voor goede sunblock.

Tanden

Je tanden hebben een enorme invloed op je gehele uitstraling. Hier hebben we het niet alleen over het feit dat jij je tanden vrij moet houden van etensresten, maar ook de tandkleur is van groot belang. Laat je tanden met enige regelmaat dan ook goed reinigen door de tandarts en indien nodig kan jij iets doen aan vlekken op je tanden of de gele gloed. Er zijn tegenwoordig genoeg manieren om je tanden witter te maken op een relatief eenvoudige manier. Zorg er echter wel voor dat het product dat jij gebruikt niet schadelijk is en laat je adviseren door de tandarts.