Even een tiny house uitpakken

Voor 20.000 dollar mag je geen gigantische luxe verwachten, maar het is toch wel een behoorlijke smak geld. Volgens de Youtuber was het kopen van een tiny house een uitstekende aankoop. Wanneer je het huis ontvangt, krijg je een soort cabine. Dit is eigenlijk een soort smal gangetje, met aan het einde een badkamer. Die hoef je dus zelf niet meer aan te schaffen. Gelukkig is dit niet alles. De muren kun je uitvouwen, waardoor je uiteindelijk een stuk meer ruimte creëert. Uiteindelijk wordt het huisje zo’n 35 m². Dat is een stuk ruimer dan de gemiddelde studio tegenwoordig, waar je vaak een stuk meer voor betaald. Voor de rest moet je het huisje zelf nog helemaal inrichten, en krijg je er geen keuken bij. Maar goed, wat verwacht je voor dat geld.

@unspeakable_fanytb

I Bought A House On Amazon! – Part 1 – #unspeakable #challenge #legohouse #amazonfinds #amazonhouse #amazonhaul #amazonhome #mustwatch #fyp #fypシ

♬ original sound – Unspeakable Fans

Steviger dan je zou denken

De wanden zijn gemaakt van aluminium, zijn waterdicht en ook nog eens vuurbestendig. Voor een heftige plensbui of een brandje hoef je dus niet bang te zijn. Ook zegt de fabrikant dat hij bestendig is tegen een zwaardere storm. Waar je wel rekening mee moet houden bij de aankoop van een tiny house, is dat je een plek moet hebben om hem neer te zetten. Het is natuurlijk niet mogelijk om voor een langere tijd je huisje op een parkeerplek neer te zetten. Je kan bijvoorbeeld denken aan een achtertuin, waar dit eventueel wel kan.

Sfeer creëren

Enfin, het huis is na aankoop nog relatief kaal. Op één of andere manier zal je toch je huisje een beetje moeten inrichten. De Youtuber deed dit op een leuke manier, en heeft met wat werk een leuk huisje weten te creëren. Zo heeft hij een klein keukentje gecreëerd en heeft hij een eettafel. Ook heeft hij een lekkere loungehoek met een flinke TV en open haard, en een fatsoenlijke slaaphoek weten te regelen. Alles wat een mens nodig heeft, toch?

@unspeakable_fanytb

I Bought A House On Amazon! – Part 3 – #unspeakable #challenge #legohouse #amazonfinds #amazonhouse #amazonhaul #amazonhome #mustwatch #fyp #fypシ

♬ original sound – Unspeakable Fans

Wil je ook een nieuw huis kopen, maar is een tiny house niks voor jou? Dit zijn de vier stappen om een huis te kopen.