Holly Valentine werd continu geblokkeerd op Tinder

Holly Valentine, op Instagram beter bekend als Holly Treats, heeft een behoorlijke fanbase weten te vergaren. Het prachtige model uit LA wist 1,6 miljoen volgers op het platform te verzamelen door haar niet zo onschuldige foto’s te posten. Maar ondanks haar populariteit lukte het haar maar niet om haar ware liefde te vinden op Tinder.

Omdat ze veel reist, wilde ze er zeker van zijn dat ze mensen kon ontmoeten waar ze ook was. Iets wat je alleen kunt doen als je je aanmeldt voor de premium diensten van Tinder. Waarmee je je locatie overal kunt instellen. Ze gebruikte allemaal “nette” foto’s en deed alles wat nodig was volgens de regels van Tinders om een account aan te maken. Maar toen ze de app weer opende om haar profiel en matches te checken, merkte ze meermaals dat ze geblokkeerd was.

Blijkbaar konden mannen op de dating app niet geloven dat ze echt was. Holly zei dat ze berichten kreeg op Tinder zoals “Waarom zou een meisje als jij op Tinder zitten?” en “Je bent waarschijnlijk niet echt.” De mannen waren er zo van overtuigd dat het een nep profiel was dat ze haar account maar bleven rapporteren. En de werknemers van de app geloofden ook dat ze alleen op de app zat om nietsvermoedende mannen te catfishen. Na verwijderd te zijn van de dating app heeft ze wel contact opgenomen met zowel Tinder als Apple voor een terugbetaling, maar ze heeft tot nu toe geen geluk gehad. Hoewel ze nogal pikante foto’s online deelt, zegt ze dat ze altijd vrij verlegen is geweest. Dus wat hebben we vandaag geleerd? Super aantrekkelijk zijn heeft zeker ook zo z’n minpunten.

Zie hieronder meer foto’s van haar Instagram-profiel: