De bruutste serie van dit moment

Tin Star biedt alle ingrediënten om ons als man aan de buis gekluisterd te houden. Het verhaal kent vele dramatische wendingen en aan rauwe actie is geen gebrek. Wat extra tof is aan deze serie is het feit dat Jim Worth (gespeeld door Tim Roth) een stereotype man is. Hij komt over als een rustig persoon, maar kent zo zijn momenten van volledige ommekeer. Op zoek naar een oase van rust voor zijn familie, maar geprikkeld wanneer diezelfde familie bedreigd wordt. Het feit dat er gekozen is om een man en zijn gezin centraal te zetten en deze situatie te ontwrichten met verschillende heftige gebeurtenissen is vrijwel altijd een goed receptuur. Het gaat terug naar de oerverlangens die we allemaal ergens hebben zitten. De herkenning zal zich heel snel meester maken van je. We zijn benieuwd hoe het verhaal rondom Jim en zijn familie zich gaat ontvouwen.

Tin Star MAN-MAN 3

Wat overigens een pluspuntje is en daarmee een pluim naar de makers: de Rocky Mountains zijn de perfecte setting voor dit verhaal. Het ruwe gebied, de redelijk gesloten gemeenschap en de shots van de ongerepte natuur komen het kijkplezier beslist ten goede. Wat dat betreft zijn er genoeg ingrediënten aanwezig om Tin Star te laten slagen. Het is aan de kijker om het laatste oordeel te vellen.

Tin Star MAN-MAN 4

Waar ga je Tin Star kijken?

Tin Star zal uitgezonden worden op BBC First. Deze zender is te ontvangen op ieder zenderpakket (zonder extra kosten), redelijk eenvoudig inschakelen dus. Het eerste seizoen zal bestaan uit 10 afleveringen, waarbij iedere donderdag om 21.00u een nieuwe aflevering wordt uitgezonden. De donderdag wordt dus vanaf vanavond een mannenavond. En mocht je nou niet in staat zijn om vanavond te kijken, maar staat deze serie wel hoog op jouw watch-list? Geen zorgen BBC First gaat herhalingen uitzenden.