De razendsnelle nieuwe auto van de Nederlandse tennisser

De nieuwe Audi RS e-tron GT van Tim van Rijthoven, met een nieuwprijs van rond de anderhalve ton euro, is een behoorlijk staaltje techniek te noemen. Voor degenen die een beetje bekend zijn met Audi, zijn de letters ‘RS’ synoniem met kracht en prestatie. Dit model, het eerste elektrische RS-model van Audi, stelt niet teleur als het op snelheid aankomt. Met een adembenemende acceleratie van 0 naar 100 km/u in slechts 3,3 seconden, behoort het tot de snelste elektrische auto’s ter wereld momenteel. De topsnelheid ligt op een indrukwekkende 250 km/u, een snelheid die kan meedingen met andere topmodellen van Audi, BMW en Mercedes.

In een recente post op zijn sociale media deelde Tim zijn opwinding over zijn nieuwe rit, en hij beschreef de auto als een “Wimbledon witte Audi E-Tron GT RS”. Een knipoog naar zijn liefde voor tennis, en een blijk van dank aan @udenhoutgroep voor hun samenwerking.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tim van Rijthoven (@timvrijthoven)


Tim van Rijthoven geeft een update over zijn elleboogblessure

Naast zijn enthousiasme voor zijn nieuwe auto, gaf Tim ook een update over zijn herstel van een eerder opgelopen elleboogblessure, die hem al meer dan een jaar aan de kant heeft gehouden. Met vastberadenheid en moed richt hij zijn blik op een mogelijke comeback binnenkort.

De weg naar herstel is niet zonder uitdagingen geweest voor Tim. Na vier maanden lang geen racket te hebben aangeraakt, heeft hij momenten van twijfel gekend over zijn toekomst in de sport. Maar met een operatie met een slagingspercentage van 85 procent, heeft Tim zich vastberaden gericht op zijn terugkeer naar de competitie, wetende dat hij er alles aan zal doen om weer op zijn best te kunnen spelen.

Met een nieuwe auto die zijn passie voor snelheid weerspiegelt en een vastberadenheid om terug te keren naar de tennisbaan, staat Tim van Rijthoven klaar om zijn fans te verbazen, zowel op als naast het gras.