Dit restaurant serveert alleen nacho’s en cocktails

Is een avond borrelen bij jou niet compleet zonder een flinke schaal met nacho’s? Dan hebben we goed nieuws voor jou: in het Brabantse restaurant The Nacho Bar hoef je je absoluut geen zorgen te maken over het aanbod aan nacho’s. Naast dat de naam het al een beetje verraadt, worden er in dit restaurant alleen maar nacho’s en cocktails geserveerd. Het leuke hieraan is dat je van alles kunt proberen, omdat er zeven verschillende soorten nacho’s op het menu staan voor een klein prijsje. Van een klassieke met guacamole en kaas, een schaal met chili beef, nacho’s met kebab of toch liever de vegan versie. Ze hebben het allemaal.

 

Aan cocktails geen gebrek

Bij een portie nacho’s hoort natuurlijk ook een drankje en The Nacho Bar ontfermt zich dan ook over een aardige menukaart met twaalf verschillende cocktails die met veel precisie zijn samengesteld. Wees dus niet bang dat je een cocktail uit een flesje zal krijgen. Want deze worden door echte experts bereid en de keuze is reuze. Zo hebben zij onder andere de classics als Mojito en Piña Colada op de kaart staan. Ook hebben zij  hele verrassende cocktails die goed bij de nacho’s passen, zoals de Kontiki Potion met blue Curaçao, Bacardi Blanca rum, limoen en ananas. Tijd om langs te gaan!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Nacho Bar® (@thenachobars)

Ook enthousiast geworden voor een avondje borrelen met je vrienden onder het genot van een grote ovenschaal vol met lekkernijen? Dan moet je voor The Nacho Bar in het bruisende Tilburg zijn, aan de Heuvel 33.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Nacho Bar® (@thenachobars)