Het mooiste meisje ter wereld in 2007

Vele bekende vrouwen waren in de race om een prijs te winnen, voor mooiste gezicht ter wereld. Vrouwen die kans maakten op de prijs waren onder andere actrice Emma Watson, Nathalie Portman en Michelle Pfeiffer. De knappe Thylane Blondeau had dus nogal wat concurrentie. Op 10-jarige leeftijd stond ze al in het modeblad Vogue, maar dit was niet zonder controversie. Veel lezers vonden destijds dat Thylane Blondeau te zwaar werd opgemaakt en dit vonden zij het niet passen bij de prijs van ‘het mooiste gezicht’.

Tegenwoordig gaat het in ieder erg goed met haar modellencarrière. Ze heeft dan ook voor veel verschillende merken gelopen zoals Dolce & Gabana, L’Oréal Paris en Versace. Naast dat ze veel modellenwerk heeft gedaan, is ze ook eens erg ondernemend met haar eigen kledingmerk Heaven May.

De ouders van het Franse model waren het al wel enigszins gewend om in de belangstelling te staan. Haar vader is namelijk oud-voetballer Patrick Blondeau. Hij speelde in de League 1 voor AS Monaco en heeft ook in Engeland voor Sheffield Wednesday F.C. gespeeld. Het mag in ieder duidelijk zijn dat Patrick Blondeau een bijzonder knappe dochter heeft.

De Instagram van Thylane Blondeau

Benieuwd hoe de knappe Thylane Blondeau er nu uitziet? Wij selecteerden een aantal foto’s van haar Instagram: