Diverse Deliveroo restaurants bieden voor de moeders de meest lekkere gerechten aan tijdens Moederdag. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat kan de bezorgservice worden ingeschakeld voor een fijn ontbijt, een lunch of een zalig diner.

Een cadeau voor Moederdag via Deliveroo

Met het gevarieerde aanbod van de verschillende restaurants is er voor iedere moeder wat wils. Bestel bijvoorbeeld een heerlijke omelet met spinazie en feta bij Bake my day in Amsterdam, of kies voor een gezonde variant van Rainbowls met de lekkerste samenstellingen. Toch liever zoet? Bij Cup a la Cake is er keuze uit de lekkerste cupcakes, zodat het Moederdag ontbijt een waar feest zal worden.

Moederdag cadeau

Ook in Den Haag kunnen de moeders verwend worden met huisgemaakte pancakes van Club Vers. In Rotterdam is er onder andere keuze uit vegan wentelteefjes van Bertmans en in Breda is er een eindeloos aanbod bij Yoghurt Barn. Het lekkerste Vegan gebak is te bestellen bij The Hapiness Kitchen in Eindhoven.

Een uitstapje naar Parijse sferen in eigen land? Bestel dan de lekkerste belegde broodjes bij Klein Parijs in Haarlem of maak het Moederdagontbijt compleet met de croque monsieur van Teds All Day Brunch in Utrecht.