Minibrew

Het ambachtelijke proces waarbij gerst, water en hop gebrouwen wordt tot een prachtige goudgele rakker ligt ver van ons huis af. We vinden het doodnormaal om een koude fles uit de koelkast te pakken of in de kroeg te genieten van een verfrissend, vers getapt biertje. Maar juist het ambachtelijke proces is wat deze drank zo speciaal maakt. 3 Nederlandse vrienden hadden een missie. Een missie om bierbrouwen zo eenvoudig maken dat iedereen het kan. En zo ontstond MiniBrew. ’s Werelds eerste, alles-in-één, doe-het-zelf, super eenvoudige brouwmachine.

 

bier brouwen minibrew

Win een uniek brouw avontuur voor jou en je vader

En jouw vader verdient het natuurlijk om zelf op ambachtelijke wijze zijn eigen bier te brouwen. Stel je voor: je eigen speciaal bier recepten, brouwen en drinken. Door de MiniBrew cadeau te geven vergeet hij alle streken die jij ooit hebt uitgevoerd. Maar er is meer: door naar de pagina van MiniBrew te gaan en te vertellen wie jouw vader is en waarom juist hij dit epische brouw avontuur verdient, maken jij en je vader kans op dat jullie biertje een jaar lang, wereldwijd beschikbaar is voor bierliefhebbers. Jij geeft je voor 16 juli vader op, Minibrew selecteert de vijftig meest originele inzendingen en vervolgens mag het publiek stemmen wie het beste is. Tot 16 juli kun jij je vader inschrijven inschrijven, dus wacht niet te lang!

Hoe werkt het

Sinds de oprichting van MiniBrew is er een heuse beervolution ontstaan. Je hebt namelijk geen uitgebreide kennis nodig om zelf hoogwaardig bier van premium kwaliteit te brouwen. De MiniBrew maakt vijf liter premium bier. Je kiest een recept en De Minibrew doet vervolgens alle brouwprocessen automatisch: wort creëren, koelen, gisten en conditioneren. Kies een uniek recept, heb zeven dagen geduld en geniet van een overheerlijk biertje. Cheers!