Waar gaat Kiss The Girls over?

Kiss the Girls (uit 1997) is een meeslepende thriller die je vanaf het eerste moment in zijn greep zal gaan houden tijdens je Netflix-dagje. In de film, gebaseerd op de gelijknamige en tevens ultra-populaire bestseller van auteur James Patterson, zien we genie, psycholoog en tevens detective Alex Cross. Wanneer zijn eigen bloedverwant, namelijk zijn nichtje, wordt ontvoerd door een onbekende killer die zichzelf liefkozend “Casanova” noemt, begint een zenuwslopend kat-en-muisspel naar deze gruwelijke dader.

Slechterik Casanova houdt jonge vrouwen gevangen in zijn ondergrondse kamer, en de spanning stijgt wanneer één van zijn slachtoffers, Kate McTiernan, als enige hieruit weet te ontsnappen. Samen met Cross zet Kate alles op alles om de andere vrouwen te redden uit de handen van de kwaadaardige Casanova.

Bekijk hier de trailer van Kiss the Girls:

 

Wie spelen er in de film?

De hoofdrol in Kiss the Girls wordt vertolkt door niemand minder dan de gi-ga legendarische Morgan Freeman, die een indrukwekkende vertolking geeft in de rol van Alex Cross en brengt met zijn indrukwekkende acteerwerk erg veel geloofwaardigheid die de film naar een hoger niveau tilt. Ashley Judd speelt de rol van Kate McTiernan, de vastberaden overlevende die samen met Cross werkt om bad boy Casanova te pakken. Haar krachtige en overtuigende acteerprestatie maakt haar personage zowel sympathiek als bewonderenswaardig. De chemie tussen Freeman en Judd zorgt voor een dynamische en boeiende samenwerking en zorgt ervoor dat de film schittert op het scherm.

Herontdekte parel op Netflix

Het is geen verrassing dat Kiss the Girls momenteel op nummer 2 staat in de Nederlandse Netflix-ranking. Deze herontdekte parel biedt een perfecte mix van spanning, mysterie en sterke acteerprestaties. Voor wie geen genoeg kan krijgen van een goede thriller, is dit een film die je niet mag missen.

Het feit dat deze film, ondanks zijn release in 1997, nog steeds zo populair is, getuigt van het feit dat deze film rijpt als een erg goede wijn. IMDb beoordeelt deze film met een 6,6/10 sterren. Een ruime voldoende. Dus als je op zoek bent naar een film die je op het puntje van je stoel houdt, zoek dan niet verder dan Kiss the Girls op Netflix. Bereid je voor op een avond vol spanning en intrige!