Het ideale vakantieland

Het zonnige Curaçao staat bekend als een zalig vakantieland. Vele Nederlanders trekken in de zomer, of juist in de koudere periodes naar dit oord om heerlijk te ontspannen, en even uit het drukke Nederlandse leventje te ontsnappen. Wanneer je toch vaker op Curaçao komt, kan het verleidelijk zijn om je eigen huis daar te kopen. Wij zagen deze woning voorbij komen, en waren opslag verliefd. Enfin, wanneer je eigenaar wilt worden van deze woning moet je toch iets dieper in de buidel tasten. Voor ongeveer 1 miljoen euro koop je dit absolute pareltje, van alle ruimte en luxe voorzien.

Woning curacao

Een strakke inrichting

Wat ons direct opvalt, is de heerlijk strakke inrichting, en vooral de gigantische bak met ruimte. Dit maakt dit vakantiehuis de ideale plek om lekker tot rust te komen. Bij de woning krijg je maar liefst vier slaapkamers, vier badkamers en een zwembad met een prachtuitzicht. De woning bevat een perceel van 1359 vierkante meter, en een woonoppervlakte van 428 vierkante meter. Aan ruimte dus absoluut geen gebrek bij dit stulpje.

Wanneer je in de woonkamer zit, dan is het ook mogelijk om van het prachtige uitzicht te genieten. Deze woonkamer bevat door de grote glazen deuren een heerlijke bak met licht. Wanneer je deze deuren openschuift, dan loopt je heerlijke woonkamer door naar de achtertuin met het zwembad. Vanaf de achtertuin kijk je overigens uit op de golfbaan, hoe elitair wil je het hebben?

woning eiland

De slaapkamers in de woning zien er heerlijk ruim uit, en hebben aansluitende badkamers. Zo sta je nooit in de file in de ochtend, wanneer je even een lekkere douche wilt pakken.

Huis op Curacao

De achtertuin met zwembad ziet er simpelweg tropisch uit. Wanneer je een plonsje waagt met uitzicht over de golfbaan, voel je je de koning te rijk. Wanneer je uitgezwommen bent is het ook nog mogelijk om daarna in de schaduw onder een heerlijk knus rieten afdakje bij te komen.

Check hieronder meer foto’s van de woning:

Zwembad

Villa Curacao

Woning op curacao

Huis kopen curacao

Helemaal warm geworden van deze woning? Je kan dit huis op Curaçao nu kopen voor € 1.000.000. Ga je toch liever louter op vakantie naar het prachtige eiland? Dit zijn de beste tips voor een vakantie naar Curaçao.