Ultimate Bed: voor de echte uitslapers

Stel je eens voor: een bed van vier meter waarbij je bijna alles binnen handbereik hebt. Okee, je moet dan natuurlijk wel beschikken over aardig wat ruimte en 2800 euro, maar daar krijg je dan ook wel wat voor terug. Het zou zomaar de ideale oplossing zijn om de verveling te lijf te gaan tijdens de coronacrisis. Als je toch binnen moet blijven, kun je het maar beter zo aangenaam mogelijk maken.

bed met muziek

Inclusief massagekussen en bureau

Het bed waar we het over hebben is in alle opzichten indrukwekkend. Je heb zo de beschikking over een bed met indrukwekkende afmetingen, een massagestoel, een geheel eigen muziekinstallatie en een bureaublad voor je laptop. Ook aan het leeslampje en een ingebouwde kast voor je lectuur is gedacht. Mocht dat nog niet voldoende zijn, dan kun je ook je waardevolle spullen veilig opbergen in de ingebouwde kluis.

Modulair opgebouwd

Koop je het bed, dan kun je zelf bepalen hoe het er uiteindelijk uit komt te zien: het geheel is namelijk modulair opgebouwd. Op die manier voldoet het aan al je wensen en bouw je in een mum van tijd je slaapkamer om tot een luxe verblijf. Zie het bed dus als een compensatie voor het Chinese virus, want ook dit bed is van Chinese makelij. Het enige waar ze niet aan hebben gedacht zijn de mondkapjes. Die zul je zelf moeten bestellen.

Check de site van The Ultimate Bed om hem te bestellen.