Netflix-sensatie The Tax Collector verplettert kijkcijfers

De film The Tax Collector volgt het verhaal van David Cuevas, een belastinginner voor machtige bendeleiders in het duistere Los Angeles. Samen met zijn partner Creeper doorkruist hij de stad om geld op te halen, waarbij degenen die niet betalen, geconfronteerd worden met angstaanjagende consequenties. Wanneer een oude dreiging terugkeert naar de stad, komt alles wat David dierbaar is, inclusief zijn eigen leven, in gevaar.

Bekijk hier de trailer van The Tax Collector (2020):

Wie spelen er in de film?

De film, die momenteel de harten van Netflix-kijkers verovert, heeft een indrukwekkende cast die het verhaal tot leven brengt. De hoofdrol wordt vertolkt door niemand minder dan Shia LaBeouf, die de rol van David Cuevas op meesterlijke wijze neerzet. Als belastinginner voor machtige bendeleiders in het duistere Los Angeles wordt hij geconfronteerd met angstaanjagende situaties waarbij zijn leven en dat van zijn dierbaren op het spel staan.

Samen met LaBeouf schittert Bobby Soto als Davids partner Creeper, die samen met hem door de stad trekt om geld op te halen en de duistere kant van de onderwereld te trotseren. Hun chemie op het scherm zorgt voor een onvergetelijke kijkervaring.

Naast LaBeouf en Soto omvat de cast ook getalenteerde acteurs zoals Cinthya Carmona, George Lopez, en Lana Parrilla, die elk op hun eigen manier bijdragen aan de intensiteit en de spanning van de film.

Met een cast van dit kaliber is het geen wonder dat The Tax Collector niet alleen de kijkers van Netflix betovert, maar ook critici en filmliefhebbers wereldwijd tevreden weet te stellen. Hun overtuigende acteerprestaties tillen het verhaal naar een hoger niveau en maken de film tot een ware must-watch voor liefhebbers van spannende thrillers.

Laaiend enthousiaste reacties

Op X/Twitter gonst het van opwinding over de Netflix-hit. Gebruikers delen enthousiast hun gedachten over deze bloedstollende thriller die hen aan het scherm gekluisterd houdt. Bekijk hier wat voorbeelden:

the tax collector

the tax collector