De welbekende familie Pfaff

Jean-Marie en Carmen Pfaff nemen afscheid van hun oude woning. De Pfaffs kun je wellicht wel kennen van hun Belgische tv-serie, en liefhebbers van Vlaams voetbal kunnen Jean-Marie ook wel kennen als de oud-doelman. Al met al was het een lastig jaar voor de familie. Naast dat Carmen last had van rugproblemen kreeg ze ook nog eens een hersenbloeding, terwijl ze een geruim jaar geleden nog ontzettend fit leek. Daarnaast stond er laatst een overvaller in haar huis. Al met al is het tijd voor een nieuw hoofdstuk, en neemt de familie Pfaff afscheid van deze riante woning.

 

De woning in Brasschaat

De woning heeft een woonoppervlak van maar liefst 377 vierkante meter, en is van alle luxe die een mens nodig heeft voorzien. Daarnaast heeft de woning ook nog een geruime tuin, met uiteraard een zwembad waar je in de zomer een plonsje in kan wagen. Bij binnenkomst wandel je door een dubbele deur direct de woonkamer in. Deze kamer heeft een heerlijk zitgedeelte, en genoeg ruimte voor een lange eettafel.

Zithoek woning pfaff

Aan keukenruimte ook zeker geen gebrek. Naast de ruime keuken is er overigens ook nog de mogelijkheid om een extra eettafel te plaatsen. En daarnaast heb je ook nog eens vanuit je keuken heerlijk uitzicht op de tuin en op het zwembad.

Keuken pfaff

Op de begane grond hou je nog genoeg ruimte over. Zo is er nog een andere aparte eethoek, en een aparte ruimte om TV te kunnen kijken. Ook heb je nog een apart washok/bergingsruimte. Al met al zijn er genoeg opties om van deze verdieping iets heel erg moois te maken.

TV kijken

Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst vier slaapkamers. De masterbedroom heeft een aangrenzende badkamer, maar er is ook nog een tweede badkamer op de verdieping. Alle vier de slaapkamers ogen lekker ruim, dus er is ruimte zat voor een groot gezin, of een aantal logés.

Masterbedroom

Meer foto’s zien? Check ze hieronder en neem een kijkje op de website van Bekendeburen:

Eetruimte

badkamerruime slaapkamer