Vanaf vandaag staat de  Nederlandse actiefilm op Netflix

De Nederlandse actiefilm The Takeover gaat over een ethische hacker met de naam Mel Bandison. Doordat zij een datalek voor een zelfrijdende bus onschadelijk maakt, schakelt ze onbedoeld een internationaal crimineel netwerk uit. Hierdoor wordt ze erin geluisd en beschuldigd van een moord die zij niet gepleegd heeft. Het enige wat ze kan doen is op de vlucht gaan.

Terwijl ze achterna wordt gezeten door criminelen en Interpol, duikt ze onder bij Thomas Been, een oude blind date, die per ongeluk betrokken raakt bij een achtervolging. Ze moet dan wel contact opnemen me haar oude mentor Buddy Benschop. Alleen hij kan Mel helpen haar onschuld te bewijzen.

nederlandse netflix film the takeover nieuw

De fantastische cast met onder andere Holly Mae Brood en Frank Lammers

De rol van Mel Bandison is weggelegd voor de bloedmooie Holly Mae Brood. Je kan haar kennen van onder anderen Goede Tijden, Slechte Tijden en als één van de presentatoren van Love Island. Géza Weisz (De Oost) kruipt in de huid van Thomas Deen en Frank Lammers (Undercover) zal te zien zijn als Buddy Benschop. Verder spelen BN’ers zoals Susan Radder (De Slag om de Schelde), Walin Benmbarek (Mocro Maffia) en Noortje Herlaar (Hitman’s Bodyguard) ook een rol in de Nederlandse actiefilm.

The Takeover is nu te zien op Netflix

Netflix zorgt voor een goed begin van november met de release van The Takeover. Met rennende, vechtende en schietende hoofdrolspelers belooft het een knaller te worden. Wil je eerst een voorproefje zien? Check dan de trailer hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood)