Natalie Viscuso is de vriendin van Hanry Cavill

De 32-jarige komt oorspronkelijk uit Roswell (New Mexico) maar op de leeftijd van 15 verhuisde ze naar Californië om te leven met haar vrij steenrijke vader en stiefmoeder. Als je in die tijd van “trashy” tv shows hield, zou je je haar wellicht kunnen herinneren. Natalie Viscuso was namelijk in 2005 te zien in het allereerste seizoen van de toen populaire MTV-realityserie My Super Sweet 16. Je weet wel, dat ordinaire programma waar verwende kinderen de meest bizarre verjaardagsfeestjes gaven.

Tegenwoordig werkt ze nog steeds in de televisie-industrie, maar niet meer op het scherm zoals haar vriend Henry Cavill. Ze is namelijk werkzaam als de ‘vice president’ van Television and digital studios by Legendary Entertainment, een bedrijf dat verantwoordelijk is voor meerdere producties waar ook Henry Cavill in heeft gespeeld. De kans is dus zeer groot dat de twee elkaar via werk kennen.

Samen bij de première van Enola Holmes

Onlangs vond dus de première van de film Enola Holmes plaats. In deze nieuwe release kruipt Henry in de huid van de enige echte Sherlock Holmes. Hoewel ze voorheen nog weinig met elkaar te zien waren, op een handvol Instagram-foto’s na, kwam daar afgelopen week verandering in. Samen lijken ze dolgelukkig te zijn en veel fans vinden het ‘de perfecte match’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Henry & Natalie (@henrynatalie.lovers)

Benieuwd naar meer foto’s van Natalie? Wij maakten een selectie van haar beste Instagram-foto’s:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door N a t a l i e (@nviscuso)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door N a t a l i e (@nviscuso)