The Raindance Project

Op zaterdag 14 september 2019 zijn van 12.00 tot 21.00 zijn de poorten van het Vondelpark Openluchttheater voor iedereen geopend. Bij dit gratis festival vind je optredens van bekende artiesten, zoals De Jeugd van Tegenwoordig, Donnie, Akwasi, Naaz en The Flexican, maar ook DJ’s, comedians en wetenschappers spelen een belangrijke rol. Het doel van dit festival is het verspreiden van de boodschap over het vergroenen van onze planeet.

The Raindance Project

Justdiggit

Justdiggit is een Nederlandse non-profitorganisatie met een urgente missie: de wereld groener maken. Dat is hard nodig, want de aarde wordt droger. Steeds meer stukken vruchtbare grond veranderen in woestijn. Hierdoor dreigt er meer honger, armoede en het verlies van biodiversiteit te ontstaan. De ambassadeurs van Justdiggit zijn Floortje Dessing, André Kuipers, Tess Milne en Harm Edens. Zij nemen de presentatie van het evenement in Amsterdam voor hun rekening.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Justdiggit (@justdiggit) op

“If we can warm up the earth, we can also cool it down”

Verwoestijning is een van de grootste bedreigingen voor onze planeet, maar met z’n allen kunnen we dit tegen gaan. The Raindance Project wil met deze belangrijke boodschap jong en oud inspireren en zorgen voor een gevoel van eenheid en onderlinge verbondenheid. The Raindance Project organiseert daarom iedere twee jaar een serie evenementen op meerdere plaatsen in de wereld om de boodschap van vergroenen en afkoelen bij een groter publiek bekend te maken. Door een Live verbinding kan je vanaf het festival in het Vondelpark, de andere twee evenementen bijwonen. Zo creëren zij de verbintenis.

Mocht je in Amsterdam of omgeving wonen, neem dan zeker even een kijkje bij dit mooie evenement.