Duivels dilemma in The Minions of Midas

In The Minions of Midas lijkt Victor Genovés het allemaal goed voor elkaar te hebben. Hij is de baas van een miljoenenbedrijf en ook in zijn privéleven lijkt alles op rolletjes te verlopen. Dan krijgt hij plotseling een brief van een mysterieuze groep, die zichzelf de ‘Minions of Midas’ noemen.

De groep roept hem op om $50 miljoen vrij te maken en aan het bedrijf te betalen. Zo niet, dan zullen zij er voor zorgen dat er onschuldige slachtoffers in Victors omgeving zullen worden vermoord.

The Minions of Midas

Hoofdpersoon Victor heeft het leven van onschuldige mensen in zijn handen

Uit de trailer van de serie kunnen we al gauw opmaken dat er in elk geval één moord zal worden gepleegd. Victor heeft het namelijk over het feit dat er binnen acht dagen nóg een moord zal vallen. The Minions of Midas belooft dus een spannende race tegen de klok te worden. De aanslagen worden onderzocht door een rechercheteam, maar tegelijkertijd heeft Victor natuurlijk alle touwtjes in handen. Het is aan hem om de moorden te stoppen.

Griekse mythe verklapt iets over plot van The Minions of Midas 

Het blijft uit de trailer onduidelijk wie of wat er precies achter The Minions of Midas zit. Tegelijkertijd komt de naam van de mysterieuze organisatie niet zomaar uit de lucht vallen. Er is namelijk een Griekse mythe over een koning Midas. Alles wat deze koning aanraakte veranderde in goud.

Klinkt fijn, maar zijn eten en zijn kind veranderden uiteindelijk ook in goud na de aanraking van Midas. Wat dat betreft is de vergelijking met de rijke Victor en diens jonge zoon snel gemaakt. Zal zijn zoontje het einde van de serie halen?

The Minions of Midas

Wederom een super sterke Spaanse serie op Netflix

De serie zal zes afleveringen krijgen en is gebaseerd op een boek van de schrijver Jack London. Gebaseerd op de trailer kan de spannende chantageserie zomaar eens even vet worden als onze favoriete Spaanse serie La Casa de Papel. Daarover schreven wij recent al over de eerste beelden van La Casa de Papel seizoen 5. Check hieronder de trailer van The Minions of Midas en hou 13 november vrij in je agenda. Dan staan de afleveringen op Netflix.