The Mechanism

Wij van MAN MAN zijn fan van de drie seizoenen van Narcos, de serie over de opkomst en ondergang van Pablo Escobar. Het team achter Narcos komt met een nieuwe serie welke we vanaf 23 maart kunnen bewonderen.

Grootste corruptieschandaal in Brazilië

De serie gaat over het grootste corruptieschandaal in Brazilië. Een kleine groep rechercheurs wordt opgezadeld met een doorsnee zaak tegen witwassers. Althans dat denken ze. Naarmate ze dieper in deze donkere zaak duiken, ontdekken ze iets anders. Ze lopen tegen een gigantisch corruptienetwerk vol prominente figuren zoals politici en grote namen uit de zakenwereld. Een netwerk dat er alles aan doet om iedereen die een bedreiging vormt uit de weg te ruimen. Maar de onderzoekers blijven vastberaden: ze willen per se het hoofd van de criminele organisatie ontmaskeren. De gevolgen van die ontmaskering zullen echter gigantisch zijn.

The Mechanism MAN MAN

Nog eventjes…

De manier waarop de makers van de serie de kilheid van de donkerste hoekjes van de criminaliteit naar voren weten te brengen, is bloedstollend. Met een cast bestaande uit lokale Braziliaanse acteurs belooft deze serie een hit te worden.