Koop Vechain met een gratis tientje:

Download de app BLOX via deze link op IOS Apple of via deze link op Android. Wij geven je vervolgens 10 euro krediet met de vouchercode MANMAN.

VeChain (VEN), waarom deze Cryptocurrency blije gezichten maakt

Allereerst is ’t belangrijk dat je weet dat VeChain een van de weinige Cryptocurrencies is die daadwerkelijk een bruikbaar product levert. Om je daar verder in mee te kunnen nemen, leggen we eerst uit wat VeChain daadwerkelijk belooft én doet. Deze Cryptocurrency is gemaakt om end-to-end productcontrole te garanderen. Het bedrijf achter VeChain is een zogenaamd BaaS-company (Blockchain as a service).

Wil je zelf in Bitcoin en andere cryptomunten handelen? Check dan de beste Nederlandse exchange. 

Het doel is om door middel van VeChain producten te verifiëren met behulp van Blockchain-technologie. Zo worden producten uitgerust met smart chips die praktisch de gehele levenscyclus van ’t product monitoren. Denk aan validiteit, omgevingsveranderingen die van invloed kunnen zijn op ’t product (gericht op bijvoorbeeld de food branche) en tracking van de af te leggen routes. Het kopen en verkopen van producten binnen The Internet of Things krijgt zo een hogere validiteit.

Een systeem dat gedecentraliseerd via een overkoepelend netwerk zorgt voor een controle van A tot Z. Dat het een veelbelovend systeem is, dat blijkt wel uit het feit dat enkele grote bedrijven nu al gebruik maken van dit product en deze Cryptocurrency. Om maar wat voorbeelden te noemen: Renault gebruikt VeChain voor hun automotive supply-chain en China’s grootste wijnimporteur Direct Imported Goods gebruikt eveneens deze Blockchain om hun producten te verkopen én te monitoren.

Daarnaast heeft VeChain als sinds mei vorig jaar een intensieve samenwerking met PwC. Zo willen ze het Blockchain-gebruik in Azië naar een hoger plan te tillen. Het feit dat deze coin zo implementeerbaar is, maakt dat wij hier heel erg positief tegenover staan. De hierboven genoemde redenen zijn slechts enkele aspecten die dit zo’n veelbelovende coin maken.

Een daadwerkelijke sturing en controle van de waarde

Wat een ander belangrijk aspect is van deze coin is ’t feit dat er een gereguleerde waardering plaatsvindt. VEN wordt namelijk gecontroleerd door strategisch geplaatste sell-walls die telkens een flink gat slaan in de stijging die op dat moment doorgemaakt wordt. Door deze sell-walls kan de coin niet ineens door het plafond schieten en wordt de koop en verkoop van de Cryptocurrency enigszins gereguleerd. Wie werkelijk voor deze sell-walls verantwoordelijk is, dat is niet direct te bepalen.

waarom je in Vechain moet investeren MAN-MAN
In dit overzicht van de top 25 coins op Coinmarketcap is duidelijk te zien dat VeChain een stijging doormaakt, waar alle andere coins een daling laten noteren.

Wat wel duidelijk is, is het feit dat de Chinese overheid VeChain steeds meer omarmt. Mede door deze ontwikkeling (zeker nu er overal reguleringen opduiken), is het toekomstperspectief voor VeChain zeer rooskleurig. Overheidssteun voor een coin, in een belangrijk werelddeel als Azië, is zeer gunstig voor de ontwikkelingen en potentiële partnerships.

Daarnaast is VeChain dus extreem gefocust op de waardebepaling en monitoring van producten – en de koop ervan. Waar in de wereld is een overschot aan namaak en replica – juist, in Azië. Enkele jaren geleden heeft de overheid al aangekondigd hier fel tegen op te willen treden. Juist daarin is VeChain een grote speler. We kunnen dus rustig stellen dat deze Cryptocurrency deuren opent die voor 99% van de markt – vooral in Azië – gesloten blijven.

De waardestijging van de afgelopen dagen

De afgelopen paar dagen is VeChain gestaag aan het stijgen geweest. Sterker dan het overgrote deel van de markt. Zo heeft de Cryptocurrency een aankondiging gedaan om met Jim Breyer als adviseur te gaan werken. Een ondernemer die aan het hoofd staat van een onderneming gespecialiseerd in het adviseren van durfkapitalen. Tevens is VeChain nu beschikbaar op Huobi Pro – een exchange gevestigd in Peking, China.

waarom je in VeChain moet investeren MAN-MAN

Al met al is VeChain dus hard aan de weg aan het timmeren in Azië, terwijl andere coins daar steeds minder voet aan de grond krijgen. We hebben het al eens gezegd, maar we doen ’t nogmaals: Azië bezit nog steeds het overgrote merendeel van de totale Marketcap. Het is dus niet voor niets dat we dit zo uitlichten en benadrukken.

Ondanks al deze lovende woorden is het wel belangrijk om te benadrukken dat er niet enkel een stijging zal zijn. Door de forse stijging kunnen we vroeg of laat ook een dip verwachten. Toch is dit niet erg, gekeken naar de lange termijn is VEN wat ons betreft een zeer stabiele, interessante factor binnen de markt. Mocht je op zoek zijn naar een coin die daad bij ’t woord voegt, dan is VeChain absoluut een aanrader.

Onze bevindingen maken dat we wat betreft VeChain positief naar de toekomst kijken. Er is behoefte aan een coin die daadwerkelijk resultaten laat zien en een bruikbaar systeem levert. De hoeveelheid shitcoins is te groot. Overigens – zoals met al onze bevindingen – ben je er natuurlijk vrij in wat je doet met ’t advies. We zijn zeer benieuwd naar de ontwikkelingen op lange termijn wat betreft deze coin. Mocht je overtuigd zijn en de potentie zien van VeChain, dan raden we je aan om deze te kopen via deze link Bitvavo .