Waar gaat The Lincoln Lawyer over?

De Netflix serie The Lincoln Lawyer is gebaseerd op de meesterlijke boekenreeks van niemand minder dan Michael Connelly – dezelfde briljante geest achter het eveneens bejubelde Bosch. Terwijl we ons klaarmaken voor deze nieuwe dosis juridische spanning, kunnen we enthousiast melden dat het vijfde boek in de reeks in de schijnwerpers zal staan: The Gods of Guilt, of zoals jij het wellicht kent onder de Nederlandse titel – De Interne Jury.

In de meeslepende serie stapt Mickey Haller, de charismatische straatwijze advocaat, wederom het toneel op. Het verhaal begint met een bericht dat zijn adrenaline meteen doet stijgen: een simpele SMS met de mysterieuze woorden ‘Bel me zsm 187’. Geloof ons, die code trekt altijd de aandacht, vooral de zijne.

the lincoln lawyer seizoen 3 netflix wanneer

Al snel wordt onthuld dat het slachtoffer niemand minder is dan een voormalige cliënte, een jonge prostituee die Mickey ooit op het rechte pad heeft proberen te zetten. Het knagende besef dat zij uiteindelijk weer in de schaduw is beland en haar oude levensstijl heeft opgepakt, steekt als een doorn in Mickey’s geweten. Heeft zijn poging om haar te redden meer kwaad dan goed gedaan? Deze innerlijke tweestrijd drijft Mickey tot het uiterste terwijl hij zich vastbijt in de zaak.

Met zijn charme en scherpe denkvermogen laat Mickey Haller zien dat hij niet alleen vecht voor gerechtigheid in de rechtszaal, maar ook voor zijn eigen ethische balans. Terwijl hij worstelt met zijn schuldgevoelens, stort hij zich op het onderzoek en zet hij alles op alles om deze zaak tot een bevredigend einde te brengen.

Netflix deelt video over The Lincoln Lawyer seizoen 3

Gisteren deelde Netflix op YouTube een video die luidde: ‘The Lincoln Lawyer Season 3 | Announcement | Netflix”. Goed nieuws voor de fans dus, want Micky Haller keert terug. Zie de desbetreffende YouTube-video hieronder:

 

Wanneer we The Lincoln Lawyer seizoen 3 kunnen verwachten op Netflix is nog onbekend. Wel kunnen we met het cijfer 7.7 van IMDb rekenen op een sterke serie.