Stijlvolle e-bikes nu in de aanbieding bij de Lidl

Op de site van Lidl is een heuse e-bike in het assortiment te vinden, die in een zowel zwarte als wat meer crèmekleurige uitvoering te verkrijgen is. Volgens de advertentie is het tweewielige voertuig de best mogelijke ondersteuning in het dagelijks leven: boodschappen doen, een afspraak met vrienden of op weg naar het werk. Met hun tijdloos, minimalistisch design, zijn ze een echte blikvanger op de weg, aldus Lidl. Ze doen daarmee maar weinig af van een VanMoof.

Elektrische fiets Lidl

Datzelfde geldt voor de prestaties. In de framebuis is namelijk een krachtige accu te vinden met een capaciteit van 360 Watt. Daarmee heeft de fiets een actieradius van liefst 70 kilometer! Ook beschikt de fiets over een ingebouwde koppelsensor van van 250 Watt, waardoor de fiets in luttele seconden van 0 naar 25 kilometer per uur accelereert.

zwarte e-bike lidl stijlvol

E-bike

Lidl €1299 Shop nu
beige e-bike lidl goedkoop korting aanbieding

E-bike

Lidl €1299 Shop nu

Mooie feitjes allemaal, en daar betaal je normaal gesproken dan ook een goede € 1.499,- voor. Maar, Lidl zou Lidl niet zijn als ze die prijs nog wat terugschroeven. En dat doen ze dat ook, hij is nu voor ‘slechts € 1.299, te bestellen! Een korting van 13%! Bestel de e-bikes via deze link.