Gemeenschappelijke interesses kunnen helpen

Jullie match is in eerste instantie volledig gebaseerd op jullie profielen. Het uiterlijk van de ander spreekt je aan, maar uiterlijk is niet alles. Het is nog veel belangrijker dat jullie elkaars persoonlijkheid leuk vinden. Je merkt al snel genoeg of jullie een goede vibe hebben. Als dat het geval is, probeer dan achter jullie gemeenschappelijke interesses te komen.

daten via datingapp

Met de datingapp The Inner Circle zullen jullie gemeenschappelijke interesses snel aan het licht komen. Niet alleen de hobby’s zijn toonbaar op de profielen, maar ook jullie favoriete spots. Hebben jullie beiden dezelfde favoriete plek ertussen staan? Dan is stap #1 richting de offline date gezet.

Wees niet opdringerig, maar ook niet te afwachtend

Dit is één van de lastigste punten. We snappen dat je enthousiast bent over die droomvrouw. Jullie hebben namelijk al een tijdje contact en je hoopt haar snel te zien. Echter wil je niet te opdringerig overkomen. Want laten we eerlijk zijn: als het je té gemakkelijk wordt gemaakt, is het minder leuk. Toon interesse, maar loop niet als een puppy achter haar aan. Dit zal er ongetwijfeld voor zorgen dat jij haar zal afschrikken.

online dating afspraakje fixen

Maar hoe je het ook wendt of keert, vrouwen houden van een man die het heft in eigen handen neemt. Als jullie al weken met elkaar in contact zijn en er is nog steeds geen actie ondernomen, dan zal de interesse afnemen. Spreek een datum af, ook al hebben jullie beiden een drukke agenda. Desnoods plan je iets in over twee weken, dan heb je iets om naar uit te kijken zonder de plicht om iedere dag contact te hebben.

Geen zin om veel te chatten?

Heb jij simpelweg geen zin om veel online te chatten? En verlang jij naar dat extra duwtje in de rug om mensen te ontmoeten? Dat is helemaal niet erg. Integendeel! Hoewel we het niet graag toegeven, heeft elke man zo af en toe hulp nodig. Je moet beseffen dat iedereen die actief is op een datingapp toch een bepaalde mate van hulp wil.

Ook hierbij zal The Inner Circle jouw beste vriend zijn. Iedere maand vindt er een event plaats, georganiseerd door de datingapp. Zo kan jij het online daten skippen en direct mensen ontmoeten die hetzelfde willen als jij: van online chatten naar een echte date.

afspraakje fixen via datingapp

Kortom, als jij genoeg hebt van de hele tijd swipen en klaar bent voor face-to-face dates, meld je dan hier aan voor The Inner Circle.