Waar gaat The Greatest Showman over?

In The Greatest Showman volgen we P.T. Barnum, gespeeld door de vrijwel altijd charismatische acteur Hugh Jackman (vooral bekend van zijn filmrol in de X-Men films als Wolverine). Hij begint zijn carrière bescheiden en met weinig geld om zijn familie te voeden. Uiteindelijk heeft hij grootsere plannen: hij richt namelijk een unieke, spectaculaire en nog nooit eerder vertoonde circusshow op met buitengewone artiesten die normaal niet in de spotlights staan (misfits uit de maatschappij). De aanstekelijke nummers die in de film voorkomen zullen nog dagen in je hoofd blijven plakken.

Bekijk de trailer van The Greatest Showman hier:

 

Wie spelen er in de film?

Naast Hugh Jackman schitteren er nog vele andere grote namen in The Greatest Showman. In de film neemt Michelle Williams de rol van Barnums vrouw, Charity, op zich. Ook zien we in de film Iron Claw-acteur Zac Efron, die de rol te pakken heeft van Phillip Carlyle op zich, een jonge man van adel die zich bij Barnums circus zal gaan aansluiten. Zendaya (vooral bekend van de Dune films) brengt de lenige trapezewerker Anne Wheeler tot leven, en Rebecca Ferguson speelt de beroemde zangeres Jenny Lind.

Goede recensies op IMDb

De film heeft ook zeker wel wat uiterst lovende recensies ontvangen. Op IMDb scoort de film een indrukwekkende 7.5, wat bewijst dat zowel critici als kijkers onder de indruk zijn van deze productie. Ook op Rotten Tomatoes zijn fans enthousiast. Het grote publiek beoordeelt deze film met een score van maar liefst 86 procent. De mix van leuke deuntjes en een boodschap van inclusiviteit, maakt dit wel echt een film die je niet wilt missen. Als je de film nog niet hebt gezien, is dit je kans om je te laten meevoeren in de magie van deze unieke musical.

the greatest showman

Kortom, check The Greatest Showman te streamen op Netflix. Bereid je voor op een avond vol spektakel, prachtige muziek en een verhaal dat je hart sneller doet kloppen. Dit is dé kans om jezelf onder te dompelen in de wereld van P.T. Barnum en zijn wonderlijke circus!