Waar gaat de film The Equalizer 3 over?

In The Equalizer 3 stappen we opnieuw in de wereld van Robert McCall, een voormalige overheidsagent die nu een rustiger leven probeert te leiden. Maar rust is voor McCall een relatief begrip, want zijn verleden als huurmoordenaar blijft hem achtervolgen. Deze keer vindt McCall zichzelf in Zuid-Italië, waar hij een vredig bestaan probeert op te bouwen. Echter, wanneer hij ontdekt dat zijn nieuwe vrienden worden gegijzeld door lokale maffiabazen, kan hij niet langer aan de zijlijn blijven staan. McCall besluit om zijn eigen vorm van gerechtigheid te dienen door de strijd aan te gaan met de maffia en zijn vrienden te beschermen, zelfs als dat betekent dat hij opnieuw de duistere paden van zijn verleden moet betreden.

Bekijk hier de trailer van The Equalizer 3:

Welke acteurs en actrices spelen er in de film?

De cast van The Equalizer 3 spreekt voor zich. Denzel Washington schittert opnieuw als de stoïcijnse en vastberaden Robert McCall, terwijl Dakota Fanning en David Denman de rol van zijn bondgenoten op zich nemen. Het samenspel tussen deze getalenteerde acteurs zorgt voor een explosieve samenhang op het scherm, waardoor elke scène je op het puntje van je stoel houdt.

The Equalizer 3 is niet zomaar een actiefilm, het is een meeslepende ervaring die je hartslag doet versnellen en je adem doet inhouden. Met de regie van Antoine Fuqua en de onmiskenbare aanwezigheid van Denzel Washington, is deze film een ware traktatie voor liefhebbers van spanning en actie. Dus pak je popcorn, nestel je op de bank en bereid je voor op een rit vol adrenaline en emotie, want The Equalizer 3 staat nu op Netflix en wacht op jou om hem te ontdekken.

Netflix-fans reageren laaiend enthousiast

Toen de film uitkwam werd The Equalizer over het algemeen goed ontvangen. Op Rotten Tomatoes wist de film een score te verdienen van maar liefst 76%. Op IMDb deed de film het ook aardig, hier scoorde hij namelijk een 6,8/10 sterren,

Ook op X/Twitter laten fans zich laaiend positief uit over de film. Check hier wat voorbeelden:

tweet the equalizer

tweet the equalizer