Waar gaat de The Crime is Mine over?

In The Crime Is Mine draait alles om drama, mysterie en een vleugje glamour! Als een veelbelovende toneelster plotseling verwikkeld raakt in een moordzaak, wordt het pas echt spannend. De film neemt je mee op een rollercoaster van onverwachte wendingen in het bruisende Parijs van de jaren 1930. Met een mix van spanning, humor en een vleugje flair is The Crime Is Mine een must-see voor liefhebbers van een bioscoopbezoekje.

Bekijk hier de trailer van The Crime Is Mine:

Wie spelen er in de film?

In The Crime Is Mine stralen enkele van de grootste namen van de Franse filmwereld. Isabelle Huppert, bekend om haar grote rollen, zet de vervallen filmdiva Odette Chaumette neer met extreem veel flair. Nadia Tereszkiewicz schittert als de ambitieuze debutant-acteur, terwijl Rebecca Marder haar best doet als de vastberaden advocate Pauline. Edouard Sulpice speelt als de zwakke erfgenaam André. Samen brengen ze het verhaal tot leven met hun levendige en meeslepende optredens. Met deze cast wordt The Crime Is Mine een onvergetelijke kijkervaring.

Fans kunnen er niet over ophouden

Zoals eerder gezegd heeft de film erg goed gescoord op Rotten Tomatoes. Ook fans op X/Twitter hebben zich laaiend enthousiast uitgelaten over de film. Check it out: