The Chosen is een van de beste series volgens IMDb

Nu zullen we echt niet gaan stellen dat de scores die de bekende database aan de verschillende productie toekent, zaligmakend is. Sterker nog, een hoge score is niet altijd een garantie voor ene goede film of serie.

 

Als andere recensenten eveneens een goede score toekennen aan een bepaalde film of serie, dan kun je er van uitgaan dat het ook echt de moeite waard is. Zo krijgt The Chosen van IMDb een 9.6 en op Rotten Tomatoes krijgt de serie een score van 5 uit 5. Dat is dus allesbehalve slecht.

Waar gaat de goede serie over?

Het verhaal van The Chosen gaat over Jezus Christus en zijn impact op degenen die hij ontmoet. Zo is er de charismatische visser die worstelt met schulden en een verontruste vrouw die worstelt met demonen. Ook zien we een slimme accountant die overhoop ligt met zijn familie en door hen en zijn vrienden wordt verbannen.

De serie beslaat in totaal 17 afleveringen, verdeeld over twee seizoenen waarin Jezus niet alleen wonderen verricht, maar ook de mensen bereikt om zijn boodschap te vertellen. De serie geeft je een goed beeld van de mensen die hem hebben ervaren en hoe dit hen heeft veranderd.

Zie hieronder de trailer van The Chosen: