The Castellows zijn country lovers

De zussen Eleanor (Ellie), Powell en Lily Balkcom van “The Castellows” deelden hun talent op sociale media met populaire deuntjes. Hun verbazingwekkende mooie uitstraling en stemmen hebben de harten veroverd van miljoenen liefhebbers van countrymuziek. 

Het trio komt uit een klein stadje aan de grens met Alabama, Georgetown. Ze zijn trots op hun achternaam Castellow, die afkomstig is van de meisjesnaam van hun grootmoeder, zoals Ellie uitlegde aan het tijdschrift The Red and Black. Toen ze opgroeiden, leerden de singer-songwriters de naam van haar familie te runnen terwijl ze haar passie voor muziek nastreefden. Als homeschoolers konden ze flexibele tijd besteden aan het samen ontwikkelen van hun kunst en het leren bespelen van verschillende instrumenten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Castellows (@thecastellows)

Oogverblindend mooie zussen zijn een grote hit

Met inmiddels bijna één miljoen volgers op Instagram gaan de drie zussen zelfs op tour. Zo staan ze op twee festivals in de Verenigde Staten. De drie, afkomstig van een boerderij, zijn geperfectioneerd in het zingen van Country hits. Op Instagram en andere sociale mediakanalen laten ze meerdere malen hun zangkunsten horen. Met hun mooie blonde haren wordt het ons mannen toch wel moeilijk gemaakt om te focussen op de muziek.

@thecastellows

Nother goodin by Tyler Childers #countrymusic #sisters #familyband #banjo #tylerchilders #wayofthetriunegod

♬ original sound – The Castellows

@thecastellows

Replying to @otishughs long time comin on this one lol #countrymusic #sisters #familyband #obrotherwherearethou

♬ original sound – The Castellows