Lidl verkoopt een mooie e-bike voor slechts €1299

Lidl verkoopt nu twee prachtige CRIVIT Urban E-Bikes voor €1299. Deze fietsen staan bekend om de ondersteuning die ze bieden in het dagelijks leven. De krachtige accu van de elektrische fiets bevindt zich in de framebuis en kan gemakkelijk worden verwijderd zodat je zonder enige problemen de accu kunt opladen. Met een capaciteit van 360 W zit je goed voor een actieradius tot 70 km. Heb je haast? Geen zorgen! Met 250 W versnelt de fiets naar 25km/u binnen no time. Ook zijn er vijf ondersteuningsniveaus die via de LED-display kunnen worden geselecteerd. De fiets heeft een ingebouwde koppelsensor, wat zorgt voor de beste rijervaring en je heb niet eens versnellingen nodig. Beter dan dit kan niet toch?

De e-bike wordt geleverd met een voorgemonteerd frameslot met twee sterren ART-certificering. Ook krijg je vijf jaar garantie op het frame, twee jaar garantie op de accu en twee jaar op de e-bike. Klinkt als een goede deal, of niet?

Zoals gezegd zijn er twee varianten van deze e-bike te koop bij de Lidl. Allereerst is er een fiets die zowel voor mannen als vrouwen geschikt is. Deze heeft een lage instap en is in de kleur crème beschikbaar. Bekijk deze link voor meer informatie over de elektrische fiets.

crème e-bike lidl te koop stijlvol mooi goedkoop

Lidl

E-bike crème €1299 Shop nu

Houd jij van een iets sportievere uitstraling? Ook dan heeft de Lidl nu een prachtige e-bike voor jou in petto. De andere elektrische fiets is beschikbaar in de kleur zwart en beschikt over een rechte stang. Verder beschikt deze stijlvolle fiets over dezelfde specificaties als het model met lage instap. Bekijk de website van de Lidl voor meer informatie.

lidl stijlvolle ebike te koop zwart

Lidl

E-bike zwart €1499 Shop nu

Nog niet helemaal overtuigd? Zie hieronder een video van beide elektrische fietsen. Dit zijn echt dé parels van het assortiment van de Lidl.